Carmen de la Sălciua lansează noua melodie „Cât e lumea de mare” pe Hobby Music Official

27 aprilie 2024, Hobby Music Official – Carmen de la Sălciua, una dintre cele mai apreciate voci ale scenei de manele din România, își încântă fanii cu lansarea noului single „Cât e lumea de mare”. Evenimentul este programat să aibă loc pe 27 aprilie la ora 12:00, pe canalul de YouTube Hobby Music Official, aducând o nouă vibrație în universul manelelor și muzicii de petrecere românești.

Melodia „Cât e lumea de mare” vine cu un mesaj emoționant despre dragoste și fericirea găsită în prezența persoanei iubite. Versurile pline de sensibilitate şi profundă iubire vorbesc despre momentele speciale trăite alături de persoana dragă, evidențiind impactul profund pe care dragostea îl are asupra vieții noastre.

Refrenul melodiei, „Lângă tine zilele mele-s senine / Diminețile sunt pline de iubire / Cine te-a trimis in calea mea / Sa-mi aduci fericirea,” reprezintă o declarație de dragoste, accentuând starea de bine pe care iubirea adevărată o aduce în viețile noastre.

Carmen de la Sălciua este cunoscută pentru abilitatea sa de a combina elemente tradiționale ale muzicii românești cu influențe moderne, creând astfel piese care rezonază atât cu publicul tânăr, cât și cu cel mai în vârstă. Artistă a acumulat o uriașă popularitate pe scena muzicală a manelelor, fiind cunoscută pentru hiturile sale care au cucerit topurile muzicale din România.

Asculta acum cea mai noua melodie Carmen de la Sălciua – Cât e lumea de mare! invită toți iubitorii de muzică să fie parte din acest moment special de lansare și să experimenteze emoțiile transmise prin această piesă. Ascultătorii sunt așteptați să se alăture comunității pe canalul Hobby Music Official pentru a fi primii care aud această piesă care promite să aducă un plus de fericire în inimile tuturor.

Citeste si...  Cel mai adorabil clip de familie pe care Alina și Valentin l-au făcut alături de bebelușul lor. Cât de adorabili sunt împreună

Asculta cel mai nou Playlist de Manele 2024 disponibil acum! Află ce alte surprize muzicale te așteaptă în acest an și bucură-te de cele mai recente și apreciate piese din lumea manelelor.

Această lansare este cu siguranță un moment așteptat de mulți fani ai muzicii populare și de petrecere, și se anunță a fi un nou succes în cariera lui Carmen de la Sălciua, care continuă să îmbogățească peisajul muzical românesc cu fiecare piesă lansată.

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi