Carmen Iohannis ne sfidează pe toți! S-a afișat cu bijuterii în valoare de peste 12.000 euro!

O controversă a apărut după ce un brand românesc de bijuterii a postat o imagine online în care Carmen Iohannis apare purtând un colier și un inel în valoare de 12.000 de euro.
Carmen Iohannis a purtat bijuterii scumpe!
Aceste bijuterii au fost purtate de prima doamnă la un eveniment din Germania, la care a participat alături de președintele României. Casa de bijuterii a evidențiat aceste imagini pe paginile lor de social media, alături de un mesaj despre frumusețea și individualitatea pieselor create. Este de menționat că această firmă de bijuterii este furnizorul oficial al Casei Regale din România. Imaginile au fost făcute publice de Administrația Prezidențială și au fost realizate în cadrul întâlnirii dintre Klaus Iohannis, soția sa și primarul general al orașului Dusseldorf, Stephan Keller.
”Suntem mândri să creăm piese atemporale care onorează și celebrează frumusețea și individualitatea unică a celor care le poartă” – este mesajul care însoțește imaginile cu Prima Doamnă.

Citeste si...  Viorica de la Clejani, despre boala care o macină. Medicul i-a spus: „Cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi