Carmen Negoiță, fosta soție a lui Ionuț Negoiță, a pozat goală pușcă la 43 de ani! „Nu trebuie să ne rușinăm de corpul nostru”

Fosta doamnă Negoiță face senzație pe internet! Carmen Negoiță, în vârstă de 43 de ani, a lăsat inhibițiile deoparte și s-a dezbrăcat de haine pentru a-și expune trupul perfect într-un proiect împotriva body shaming-ului și bullying-ului emoțional. Imaginile au fost publicate pe contul său de socializare, unde și-a uimit fanii și urmăritorii. Dar de ce a făcut acest gest îndrăzneț?
De ce a pozat nud Carmen Negoiță?
„Chiar dacă am fost mereu sigură pe mine, mi-a luat mult timp să învăț ce înseamnă să fii femeie și încă mai învăț. Maturizarea precoce și intrarea în energia masculină m-a ținut mult timp departe de a înțelege ce înseamnă corpul femeii. Când am rămas gravidă, vedeam cum corpul meu se modifica, dar nu știam de ce.
Am învățat totul singură, mi-am cumpărat cărți și mi-am promis că eu voi vorbi cu copiii mei deschis despre toate aceste lucruri. Nu trebuie să ne rușinăm de corpul nostru, chiar dacă nu este perfect și nu trebuie să acceptam părerile celorlalti ca fiind valorile noastre. Dar nici nu trebuie să ignoram faptul ca un corp sanatos aduce beneficii atat din punct de vedere al sanatatii, cat si al self esteem-ului”

Citește mai mult pe vedeta.ro

 

Citeste si...  ”Sunt mulți oameni care m-au rănit sau m-au dezamăgit. Soarta s-a…” Cum a reacționat Fuego când a fost trădat de cei în care a avut încredere

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi