Căsătoria lui Mihai și Hatice, aproape de final, după doar trei luni!

Căsătoria lui Mihai și Hatice, care se afla aproape de final după doar trei luni de la ceremonia lor, a fost zguduită de o criză de gelozie care a avut loc în casa Mireasa. Hatice, cu o supărare extrem de profundă, a fost deranjată în mod serios atunci când a aflat că și-ar fi făcut de cap cu Anemona, o altă concurentă. Ceea ce a declanșat această situație tensionată a fost presupusa atitudine prea prietenoasă pe care Mihai a avut-o față de Anemona, inclusiv râsul cu aceasta în timpul cinei.
Criza de gelozie a luat proporții în momentul în care Hatice i-a reproșat lui Mihai pentru comportamentul său cu Anemona. Această dispută intensă a dus la cuvinte dure, inclusiv amenințări cu despărțirea. În cele din urmă, cei doi au ales să petreacă un timp separat pentru a se calma.
Cu toate acestea, încercarea de împăcare a lui Mihai s-a dovedit a fi un eșec și cei doi au continuat să se certe. La emisia live, Hatice a explicat că gelozia ei a fost generată de faptul că nu i s-a părut normal ca Mihai să aibă o interacțiune prea apropiată cu Anemona, inclusiv să râdă cu ea. Specialiștii au subliniat că o doză de gelozie în cuplu poate fi normală, dar când aceasta este dusă la extrem, poate indica o nevoie de confirmare și încredere în sine. Este evident că cei doi tineri au avut multe de discutat și de rezolvat pentru a-și regla relația.

Citeste si...  Lavinia Pîrva arată superb la 38 de ani! La ce procedură estetică a apelat cântăreața

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi