Căsnicia Ioanei Popescu, în pericol după ce a pierdut sarcina! Riscă să-și piardă și soțul!

Căsătoria Ioanei Popescu e pe cale să se destrame! Pe lângă necazul pierderii sarcinii, vedeta riscă să-și piardă și soțul! Află mai jos cu ce probleme se confruntă „devoratoarea de fotbaliști”.
Soțul Ioanei Popescu a devenit distant!
Ioana Popescu a mărturisit că soțul ei a devenit distant, și nu prea o mai bagă în seamă. Aceasta l-a întrebat dacă ar trebui să se despartă, însă răspunsul lui a fost unul încurajator. I-a transmis că încă o mai iubește! Ea dorește să se vindece cât mai repede fizic, dar și psihic, după pierderea sarcinii.
„Eu am trecut și, în continuare, am un proces de vindicare, mai ales psihic, în urma pierderii sarcinii. El s-a detașat, nu știu ce se întâmplă cu el. L-am întrebat, chiar l-am întrebat: ”Vrei să ne despărțim, că te văd foarte rece și distant?”. Și el îmi spune: ”Nu, nu, te iubesc, vrăjitoarea mea”. I-am spus: ”atunci ce ai?”. Tot timpul își găsește ceva de făcut, non stop, în fine”, s-a destăinuit Ioana Popescu
Ioana Popescu a călcat strâmb?
Cunoscută drept „devoratoarea de fotbaliști”, Ioana Popescu se afișează în mai multe poze cu mai mulți bărbați. Întrebat despre fidelitatea Ioanei, soțul ei, Ion Lorincz, a declarat că ea are o inimă mare și că este foarte drăgăstoasă.
„Cât despre partea cu balconul apartamentului Ioanei din Berceni, păi, da clar că se pupă cu el. Așa e Popeasca mea o iubăreață, așa o pupă și pe mama mea, și pe pisica noastră, pe Pisilinia, sau pe niște prietene de-ale ei. Ea e toată o inimă!”

Citeste si...  Andreea Bălan a făcut cunoștință cu părinții lui Victor Cornea, noul ei iubit. Cum s-au afișat, după ce tenismenul a dus-o la el acasă: „Iubire pură”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi