Cât de mult a slăbit Anamaria Prodan, după divorț. Are 56 de kilograme: „M-am consumat, nu aș vrea să…”

Câte kilograme a slăbit Anamaria Prodan, după divorț. Impresara Anamaria Prodan pare că a renăscut ca pasărea Phoenix, după divorțul de Laurențiu Regehcampf. După ce a dezevăluit că are un nou iubit și chiar a declarat că vrea să facă pace cu Reghe, iată că impresara și-a făcut apariția la premiera filmului „Haita de acțiune”, afișând o siluetă de model. Anamaria Prodan a spus și câteva vorbe despre noul partener.Câte kilograme a slăbit Anamaria Prodan, după divorț. Anamaria Prodan, 50 de ani, și fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, încă își discută divorțul la Tribunal, dar se pare că impresara trece printr-o perioadă execelentă pe toate planurile. Prodan a dezvăluit în urmă cu ceva vreme că există un nou bărbat în viața ei, apoi a făcut un alt gest la care absolut nimeni nu se aștepta. Anamaria Prodan și-a cerut scuze, public, față de Laurențiu Reghecampf. Recent, Anamaria Prodan și-a surprins fanii cu ultima ei apariție, la premiera filmului „Haita de acțiune”. Impresara a slăbit mai multe kilograme după divorț și afișează o siluetă de fotomodel. Anamaria a spus de câte kilograme a scăpat după divorțul de Reghecampf și a menționat și cum merge relația cu iubitul ei.Cât a slăbit Anamaria Prodan, după divorț. A ajuns la 56 de kilograme
Anamaria Prodan a fost o adevărată apariție la premiera fimului „Haita de acțiune”, unde și-a afișat noua siluetă. Impresara a slăbit mult după divorț, iar acum cântărește 56 de de kilograme. Prodan susține că experiența divorțului consumat-o foarte mult, dar că acum se simte excelent.„Am slăbit foarte mult, am acum 56 de kilograme. Sunt foarte mândră de mine. Aveam vreo 60 și ceva. Acum sunt ok, e bine așa, slabă. Uite ce face divorțul din om! M-am consumat, dar bine că a trecut acum!’, a declarat impresara, pentru Click!Anamaria a menționat că se simte foarte împlinită și în viața sentimentală, dar evită pentru moment să facă vreo declarație.„Noul iubit nu vreau să-l arăt! Nu mai vreau! Lasă-l așa că sunt atât de fericită și împlinită încât nu aș vrea să se întâmple nimic rău!’, a mai adăugat Anamaria Prodan pentru aceeași sursă. 
Prodanca susține că nu i-a cerut pensie alimentară lui Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan i-a solicitat lui Laurențiu Reghecampf să pună capăt proceselor. Impresara i-a prezentat scuze fostului soț, Laurențiu Reghecampf, și a susținut că ea niciodată nu a cerut pensie alimentară.„Pentru că el a fost în perioada în care a fost cu noi, tatăl copilului meu și tatăl fetelor mele din prima căsnicie, pentru că așa e normal. Cred că am avut perioada când am fost exemplu în țara asta. Eu și copiii mei ne cerem scuze pentru greșelile făcute. Cred cu tărie că Dumnezeu va da fiecăruia după suflet.Speram ca fostul meu soț și tatăl copilului meu să înțeleagă că-i face rău cumplit copiilor și sa închidă aceste procese interminabile, pe care nu eu le-am deschis.Nu i-am cerut eu pensie alimentară, doar el a fost cel care a deschis proces să stabilească judecătorii ce bani să-i dea băiatului lui. Nu eu am cerut program de vizită, pentru că ușa casei noastre este deschisă pentru el non-stop, ci el a cerut ca judecătorii să stabilească un program de vizită, pe care oricum nu poate să-l onoreze și nu a reușit niciodată’, a mai declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Citeste si...  În ce relații au rămas Alex Velea și Zannidache?

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi