Cătălin Bordea, foc și pară pe Nelu Cortea la America Express! „A aflat toată țara că te iriți”!

Echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea face ravagii la America Express. Cei doi, care vor fi colegi și la iUmor, au pornit într-o cursă în care Nelu a avut de suferit! Cătălin Bordea nu a mai vrut să îl aștepte pe Nelu Cortea să-și revină, astfel că s-au bălăcărit în direct!
Cătălin Bordea voia să le depășească pe Bianca Adam și pe mama sa, care i-au depășit din urmă. Nelu Cortea, în loc să grăbească pasulm s-a oprit!
Cătălin Bordea l-a făcut de râs pe Nelu Cortea la nivel național!
Lui Nelu Cortea nu i-a picat bine proba pe nisip, oprindu-se să-și scuture încălțămintea. Cătălin Bordea i-a reproșat că pierde timp!
„Eu voiam neapărat să mă spăl pe picioare, pentru că dacă îmi pun nisip cu șosete în picioare, mă irit. Fac buba și nu mai pot să merg”, a spus Nelu Cortea. Cătălin Bordea a început să îl ia la mișto.
„A aflat toată țara că te iriți (…) Ce să faci, dacă ai piciorușele astea. De parcă avem timp. În momentul acesta, am nisip în…”.
„Nu mă interesează, oricum a durat mai mult la tine decât la mine. Deci, m-am spălat pe picioare”, a răspuns Nelu Cortea.
Cătălin Bordea l-a luat din nou peste picior pe Nelu Cortea
„Se irita tătucul, toată lumea se irită la mine în familie”, a spus Cătălin Bordea.
„Când am văzut că e altă echipă în față, n-am mai stat. Direct. Au ajuns doar un pic mai în față”, a mai spus Nelu Cortea.

Citeste si...  Valentin Sanfira a jignit-o în direct pe Margareta Clipa! „Se cred Dumnezeii muzicii!”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi