Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express 2023: „Finalul acesta nu e cel mai drăguț…”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express 2023-Drumul Aurului. Cătălin Bordea și Nelu Cordea și Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt cele două echipe care se vor lupta în marea finală. Drumul competiției s-a încheiat miercuri seara pentru echipa formată din Doina Teodoru și bucătarul chef Cătălin Scărlătescu.Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au părăsit emisiunea America Express 2023. Drumul Aurului s-a încheiat pentru cei doi, după mii de kilometri parcurși în Mexic, Guatemala și Columbia. Cele două perechi rămase în concurs se vor lupta pentru un loc în Marea Finală, care va avea loc duminică, 26 martie.Andreea Bălan și Andreea Antonescu au intrat direct în finală, deoarece nu au luat niciun cufăr. La sfârșitul fiecărei etape, echipa de pe ultimul loc primea o un cufăr. Unul dintre cele trei cufere ascundea o figurină roșie, care elimina o echipă.Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express 2023Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express 2023. Cei doi au primul primul cufăr. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au ajuns ultimii la Irina, iar ei au fost nevoiți să aleagă o cutie. Ultima probă a fost pierdută de Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, cărora le-a revenit un cufăr. Pentru nu au primit niciun cufăr, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au intrat în marea Finală.Figurina roșie se ascundea într-una dintre cutiile primite de Scărlătescu și Doina Teodoru, astfel că cei doi au fost eliminați. „Chiar dacă finalul acesta nu e cel mai drăguț, suntem o echipă și la bine și la mai puțin bine.O să mă certe Bontea. O să zică: Bă, eu cu un an mai mare și am câștigat, tu ce ai făcut acolo?’, a mărturisit chef-ul. „Cursa se termină acum… pentru totdeauna’, a adăugat și Doina Teodoru.Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și-au testat limitele la America Express 2023Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au decis să-și testeze limitele la America Express 2023 și au parcurs mii de kilometri în Mexic, Guatemala și Columbia. „America Express înseamnă niște peisaje superbe și niște oameni minunați. Aici ne-am descoperit niște abilități la care nici nu visam și am trecut prin niște experințe incredibile, pe care cu siguranță nu le-am fi avut dacă n-am fi fost aici. E foarte frumos. Îmi place la nebunie acest concurs’, a declarat, Doina.„E o experiență spectaculoasă, îmi pare bine că mi s-a întâmplat până la vârsta asta. Că dacă m-ați fi luat la America Express la 70 de ani… (râde) Aici am făcut niște lucruri pe care nu le-am făcut niciodată: deposedează oamenii de cele mai diverse lucruri, pune-i să te ducă dintr-un loc în altul, fă-i să nu mai plece în direcția lor, să empatizeze cu tine și să creadă că și ei concurează la America Express…’, a spus și Chef Scărlătescu.Echipele care au intrat în Marea Finală America Express 2023
Echipele formate din Cătălin Bordea și Nelu Cortea și Andreea Bălan și Andreea Antonescu au reușit să ajungă în Marea Finală America Express 2023. Cele două echipe se vor duela pentru a pune mâna pe marele premiu și a câștiga titlul. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au crezut că vor ajunge în marea finală alături de chef și Doina Teodoru. „Noi ne imaginam că dacă ajungem în finală vom fi că Scărlătescu și Doina’, au spus cei doi.Finala America Express 2023 are loc duminică, pe 26 martie. Cele două echipe vor merge într-un loc minunat. Aproape două luni au stat pe continentul american. Marele premiu al emisiunii este de 30.000 de euro, iar câștigătorii vor primi și trofeul.

Citeste si...  Imediat după ce a plecat de la Mireasa, Irina s-a afișat cu în online cu Zain!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi