Câte kilograme a luat în greutate Theo Rose în timpul sarcinii: „Mi se pare mult!”

Theo Rose dezvăluie toate secretele sarcinii sale! Cât de mult a îngrășat vedeta în șase luni și cum a ales numele bebelușul?
Theo Rose abia așteaptă să nască!
Este oficial! Theo Rose este în al nouălea cer, așteptându-și cu nerăbdare primul copil. În timp ce fanii ei sunt foarte încântați de vestea minunată, artista a făcut o serie de dezvăluiri picante pe contul ei personal de Instagram. Și cine nu ar vrea să afle toate secretele unei viitoare mame, nu-i așa?
După cum știm, vedeta este în șase luni de sarcină și trăiește una dintre cele mai fericite perioade din viața ei. Ea a răspuns la toate întrebările fanilor, inclusiv la aceea despre câte kilograme a acumulat în timpul sarcinii. Și răspunsul este uimitor!
Deși mulți se așteptau să afle că Theo Rose a pus multe kilograme în plus, aceasta a dezvăluit că a cântărit inițial 45 de kilograme și acum, în al șaselea luna de sarcină, a ajuns la 55 de kilograme. Cu alte cuvinte, ea a acumulat doar 10 kilograme până acum, ceea ce este surprinzător pentru o viitoare mamă.
”Mi se pare mult să zic cât m-am îngrășat pentru că eu în primul trimestru mai degrabă am slăbit fiindcă am avut grețuri. Plecând de la o greutate de 45 kilograme, acum nu mai m-am cântărit de vreo două săptămâni, dar estimez că aș avea 55 de kilograme. Nu m-am omorât cu mâncatul, dar este normal să iei greutate. După ce nasc mi-aș dori să rămân la 55 kilograme. Mi se pare, în sfârșit, că arăt și eu ca om, am și eu obraji. Sarcina asta a fost minune pentru mine, am scăpat de stres și anxietăți.”, a declarat Theo Rose pe pagina ei de Instagram.
Ce nume i-a pus bebelușului?
Dar asta nu este totul! Theo Rose a dezvăluit și cum a ales numele pentru bebelușul ei. Deși era convinsă că va avea o fată, doctorul i-a spus că va fi un băiat. În ciuda acestei schimbări neașteptate, ea a fost foarte bucuroasă și și-a dorit să îi pună numele Sasha.
„Treaba a stat în felul următor, de fapt, la controlul de zece săptămâni, doamna doctor a avut o reacție în fața monitorului, analizându-ne copilul și noi am presupus că e clar ce se întâmplă, copilul nostru stă foarte bine la anumite capitole și, evident, o să avem băiat.
Atunci doamna doctor, pentru că știa că vrem să facem petrecerea aia, a încercat să disimuleze și ne-a zis că sunt mai mari șanse să fie fetiță și în toată zăpăceala aia o crezi pe cuvânt, că nu mai știi la ce să te gândești.
În ziua petrecerii, deși eram aproape siguri că vom avea fetiță, eu speram în sufletul meu că voi avea un băiat, pentru că mă blocasem pe numele Sasha, pur și simplu mi-a venit în minte numele ăsta, ca să înțelegeți cum l-am ales, nu l-am ales, mi-a venit în minte și mă blocasem și, deși există și fete pe care le cheamă Sasha, eu nu mi-am imaginat niciodată că voi avea o fetiță pe care să o cheme așa. Mă blocasem la un băiețel cu ochii verzi, pe care să-l cheme Sasha”, a dezvăluit artista.

Citeste si...  Cătălina și Vlad, anunț emoționant! Ce se întâmplă în viața lor: „Noul membru…”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi