Ce a făcut Madi la împlinirea celor 30 de ani. Ce fostă concurentă i-a făcut o urare specială

Madi a împlinit 30 de ani și a publicat le-a arătat susținătorilor cum a petrecut. O fostă colegă de la Mireasa i-a făcut o urare, publicând o fotografie din perioada în care au fost concurente în sezonul 8.

La 29 de ani Madi a trăit momente intense, s-a căsătorit, a divorțat, a avut parte de situații schimbătoare. Acum, fosta concurentă a sezonului 8 Mireasa este pregătită să vadă ce-i rezervă al treizecelea an.
Madi a împlinit 30 de ani. Ce fostă concurentă de la Mireasa i-a făcut o urare specială
Madi a publicat o fotografie în care apare servind un cocktail. De asemenea, fosta soție a lui Sergiu a distribuit urarea primită de la fosta ei colegă, câștigătoarea sezonului 8, Ioana.
Ioana a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Bogdana, Ana și Madi, pentru a-i ura fostei sale college „La mulți ani”.

Ce a făcut Madi după ce ea și Sergiu au divorțat
După ce a încheiat divorțul cu Sergiu, Madi a povestit că este implicată într-un proiect cu Horia.
Madi a vorbit despre reapropierea de Horia. Cei doi pregătesc un proiect împreună și au reluat legătura de prietenie, spune fata.
Madi spune că s-a întâlnit recent la o cafea cu Horia, pentru a discuta despre proiectele pe care le pregătesc. Totuși, fata spune că nu mai sunt prieteni atât de apropiați, ca pe vremea când călătoreau împreună.
Citește și: Mireasa sezonul 8. Madi se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani
„Horia… o să vedeți unde este! E acasă la el! Chiar voiam să vă spun și despre asta! Să vorbim și despre Horia, că mă tot întrebați și tot îmi spuneți despre Horia… M-am întâlnit și cu Horia. Am reluat legătura de prietenie cu el, bineînțeles nu mai suntem prieteni atât de buni cum eram înainte… adică să stăm, să plecăm la plimbări. Ne-am întâlnit, am băut o cafea, am discutat despre un proiect pe care o să-l realizăm împreună, o să-l vedeți și voi la timpul potrivit. Va fi surpriză! Este vorba despre un proiect împreună cu el și cu altcineva”, a spus Madi într-un live pe TikTok.

Citeste si...  Cu ce probleme s-a confruntat Ramona Olaru în relațiile cu foștii iubiți: „O făceau din gelozie”

În perioada petrecută în casa Mireasa Madi și Sergiu au avut parte de momente fericite, dar și de frământări și situații tensionate.
Fata a fost la început reticentă în privința căsătoriei, iar băiatul a precizat că nu-și dorește să ajungă în finală și să îmbrace costumul de mire, dacă iubita lui are incertitudini. După mai multe discuții despre încredere și importanța unei căsătorii, mama lui Sergiu a intervenit telefonic și i-a spus fiului despre posibilitatea ca Madi să se gândească la trecutul amoros. Sergiu a devenit și mai suspicios când a văzut că iubita lui a primit o scrisoare de la un prieten de-ai ei, pe nume Horia, iar în text se aflau și versurile unei piese de dragoste.
Fata a negat că între ea și Horia ar fi fost vreodată o relație amoroasă, însă mai multe detalii i-au dat e gândit lui Sergiu. Concurentul a aflat că Horia s-a înscris în sezonul 8 Mireasa, dar nu a fost acceptat din considerente de vârstă. De asemenea, Sergiu a văzut fotografii cu iubita lui și Horia din vacanța pe care au petrecut-o împreună, înainte de debutul competiției. Băiatul s-a simțit atunci mințit de iubita lui și s-a despărțit de ea, spunându-i că l-a distrus, dar că iubirea pe care i-o poartă nu i-a dispărut. Fata a ieșit desculță pe porți, iar băiatul a leșinat și a primit îngrijiri medicale.
Madi și Sergiu s-au căsătorit civil pe 22 decembrie și au înheiat divorțul în aprilie.
 

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi