Ce cadou i-a făcut Anamaria Prodan fiicei sale Sarah? Costă peste 100.000 de euro!

Ce cadou a primit Sarah Dumitrescu la doar 18 ani? Anamaria Prodan și-a răsfățat întotdeauna copiii și lui Sarah i-a oferit ceva cu totul și cu totul special!
După ce a boțit Porche-ul, vrea Ferrari!
Sarah Dumitrescu, fiica celebrei impresare Anamaria Prodan, a primit un cadou pe măsură la vârsta majoratului. Ea a fost surprinsă de familie cu un Porsche alb, așa cum și-a dorit. Însă, bucuria a fost de scurtă durată, deoarece la un moment dat, Sarah a fost implicată într-un accident grav, iar mașina a fost făcută praf.
„Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. Am făcut un accident destul de grav. Acum am un Range Rover în America şi aştept să-l aduc aici. Aş investi în maşini, dar aici pot să-i dau puţin credit mamei.
Îmi doresc un BMW I8, de când sunt mică îmi doresc. Mama e puţin panicată, crede că e prea rapidă pentru mine. Altă maşină pe care mi-o doresc o are mama, un Ferrari. Bine, pot să iau de la ea…dar eu, personal, un I8”, a explicat Sarah Dumitrescu.
Fiica Anamariei Prodan a dat SUA pentru România!
Sarah a suferit o operație la genunchi și așteaptă să se întoarcă pe terenul de baschet!
„Sarah face recuperarea în România și și-a înghețat jumătatea de an (n.r. la facultate) în America pentru că trebuie să se refacă urgent și după ce termină recuperarea se întoarce să termine anul. Acum a primit oferte din Europa de la echipe profesioniste mari și de aceea trage tare să se recupereze ca în vară să poată semna”, a explicat Anamaria Prodan.
Deși a plecat de mică în America, Sarah susține că s-a adaptat cu succes!
„Am plecat din România la sfârșitul clasei a 7-a. Am făcut liceul acolo. Primul an în care m-am mutat plângeam în fiecare zi. Îi ziceam lui mama că nu mai vreau în America. Mi-a fost foarte greu primul an, însă după ce m-am obișnuit au fost cei mai frumoși ani din viața mea”, a spus Sarah Dumitrescu.

Citeste si...  Ce fel de mamă este Simona Pătruleasa. „Ingrid ar spune că sunt foarte strictă și severă”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi