Ce decizie a luat Cristina în privința lui Alexandru. Fata i-a transmis un mesaj iubitului

Cristina a luat decizia de a-l chema pe Alexandru înapoi în casa Mireasa. Fata a lansat oficial cererea.

Cristinei îi este foarte dor de Alexandru și a mers la camera de AntenaPLAY pentru a-și exprima dorința ca iubitul ei să se întoarcă în casa Mireasa.
„Îmi lipsești foarte mult. Sunt aici pentru a te rechema în casă, iubitul meu! Vreau să vii înapoi aici pentru mine. Ești jumătatea mea meai bună. Char și când nu ești lângă mine ai scos din mine tot ce e mai bun. Îmi doresc din suflet să te întorci aici în casă, să ne continuăm povstea împreună. Aș vrea ca lumea de acasă să-ți ierte greșeala pe care ai făcut-o”, a spus Cristina.
Cristina l-a chemat pe Alexandru înapoi în casa Mireasa
Alexandru i-a trimis o scrisoare iubitei în care a precizat că îi e foarte dor de ea și că își dorește și el să revină în casă pentru ea: „Aștept rechemarea ta. Dorm cu perna ta în brațe și o dau mereu cu parfumul tău”.
Simona Gherghe i-a spus Cristinei că mai durează până când va primi un răspuns pentru cererea sa.
„S-a consemnat cererea ta. Vom lua o decizie și te vom anunța, dar nu ne grăbim foarte tare că abia a plecat”, a spus Simona Gherghe în emisia live de pe 14 mai 2024.

Citeste si...  Ce îi reproșează Irina Fodor soțului ei, Răzvan Fodor, după 16 ani de relație: „Normal că mai apar mici conflicte. Uneori îi atrag atenția dacă…”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi