Ce face Cabral, după ce a fost „pensionat” de PRO TV? Află chiar de la soția lui, Andreea Ibacka!

După ce Cabral a fost „pensionat” de PRO TV, Andreea Ibacka a dezvăluit ce face soțul ei cu timpul liber! Emisiuena Ce spun românii? s-a încheiat, la fel și filmările de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Pe lângă treburile casnice cărora s-a dedicat, Cabral s-a ocupat și de mai multe proiecte personale.
Andreea Ibacka: ,,Nu a stat locului”
Cabral are mai mult timp să petreacă alături de cei doi copii ai lor. În plus, el este ocupat cu proiecte personale.
„El nici în perioada asta nu a stat locului, practic. Nu te gândi că a stat. S-a dedicat altor proiecte personale, s-a încărcat de noi, de casă, de tot ce aveam de făcut.”
Spre exemplu acum l-am lăsat să-mi elibereze toată casa, curtea, mai sunt fel de fel de lucruri administrative, de care nu ai timp atunci când ești în platou de dimineața până seara. Revine el cu vești și pe partea aceasta”, a povestit Andreea Ibacka
Andreea Ibacka se întoarce la TV!
Vedeta s-a întors deja în televiziune și are mai multe proiecte noi.
„M-am întors practic pe TV, dar eu oricum aveam colaborări și proiecte în online destul de multe și până acum.
Chestia asta că poți să lucrezi de acasă și să ai grijă și de copii în același timp nu prea se aplică, mai degrabă te frustrează pentru că copiii la vârsta asta au foarte multă nevoie de toată atenția ta, 100%.
Noroc că m-au ajutat întotdeauna și mama, și soacra, cumnata când a fost cazul, și soțul bineînțeles. Apropos de Cabral, el este greu de pensionat și nu vreau eu să dau așa prea multe din casă pentru că sunt veștile lui. Dar să nu credeți că el se plictisește” a încheiat Andreea Ibacka.

Citeste si...  Doamna Anina, vorbe grele la adresa Biei. Simona Gherghe: „E mult prea mult!”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi