Ce greșeală a făcut Florentina Raiciu în relațiile cu foștii ei iubiți: „Am iertat prea mult, chiar și când nu trebuia…”

Florentina Raiciu a devenit cunoscută în urmă cu mulți ani, când a ales calea televiziunii. A fost asistentă tv, fotomodel și a pozat pentru revista Playboy. În prezent, Florentina Raiciu deține un salon de înfrumusețare. Recent, aceasta a vorbit despre bărbații din viața sa, dar și care a fost cea mai mare greșeală pe care a făcut-o într-o relație.Florentina Raiciu este considerată una dintre cele mai provocatoare apariții din showbiz-ul românesc. Deși s-a retras din lumina reflectoarelor, Florentina Raiciu a rămas o femeie frumoasă și atrăgătoare. Fosta asistentă tv a suferit din dragoste și mărturisește că a iertat anumite persoane care i-au făcut rău.Florentina Raiciu a fost implicată într-un scandal de proporții. S-a zvonit că blondina ar fi fost amanta lui Laurențiu Reghecampf, în perioada când antrenorul de fotbal era căsătorit cu Anamaria Prodan. Florentina Raiciu nu a vorbit niciodată despre această situație.Ce greșeală a făcut Florentina Raiciu în relațiile cu foștii ei iubițiFlorentina Raiciu se află într-o formă fizică de invidiat și face furori ori de câte ori își face apariția. Fosta asistentă TV apare rar la evenimentele mondene, după ce a decis să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se ocupa de afacerea sa. Florentina Raiciu își asumă relațiile de dragoste scandaloase, iar recent a dezvăluit care a fost cea mai mare greșeală pe care a făcut în relațiile cu foștii iubiti. Blondina s-a îndrăgostit prima oară la vârsta de 15 ani și recunoaște că în relațiile cu foștii iubiți a iertat foarte mult.„Am iertat, chiar și atunci când nu trebuia! Nu sunt un robot, sunt om. Nu sunt o mășinărie, fac la greșeli câte fire de păr am în cap. Fiecare bărbat a fost diferit. Nu am un șablon, un tipar al bărbatului ideal. Cred că în fiecare relație am iertat prea mult, chiar și când nu trebuia. Bărbatul nu se schimbă pentru că vrei tu, pentru că iubești tu, se schimbă dacă își dorește el. Te pot iubi în toate formele și culorile, te fac să simți, nu să știi că te iubesc, să simți până în măduva oaselor. Pot fi orice femeie într-una singură, doar că nu e de ajuns. Dezamăgirea apare în momentul când vrem să fim iubiți în felul dorit de noi.”, a declarat Florentina Raiciu pentru fanatik.ro.Florentina Raiciu: „E ușor să stai deoparte și să arunci cu pietre”
Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, a fost implicată în numeroase scandaluri. La un moment dat, Anamaria Prodan a acuzat-o că ar fi avut o relație cu fostul ei soț, Reghe. Chiar și așa, Florentina Raiciu și-a asumat orice decizie pe care a luat-o în viața ei, deși a fost criticată de multă lume.„E ușor să stai deoparte și să arunci cu piatra când habar n-ai despre ce vorbești.Am făcut multe tâmpenii, recunosc. Înțeleg presa doar cei care au trecut prin situații similare, sau pur și simplu persoane publice despre care s-a scris foarte mult pe lângă subiect, neadevărat. Eu nu zic că nu există fum fără foc, că am venit de la mănăstire, însă foarte multe sunt false. Nu poți aruncă cu noroi în cineva fără să-l cunoști personal sau măcar să discuți cu el, fără să ai ceva fondat, de cele mai multe ori fără nici măcar o poză sau măcar o declarație a mea personală.”, a mai spus fosta asistenta tv.Cât de tare a fost afectată Florentina Raiciu de criticile celor din jur
Florentina Raiciu susține că a reușit să treacă peste toate scandalurile în care a fost implicată, dar câteodată se simte afectată de ceea ce spun oamenii. Vedeta susține că și-a asumat fiecare greșeală și nimeni nu ar trebui să o condamne.„Mă mai afectează uneori, dar nu vorbesc cu nimeni despre asta, este viața mea și eu știu cel mai bine cum au stat lucrurile. Oamenii în general se bucură când ți-e rău, când îți merge prost, titlurile urâte sau negative, pe hate, alea merg bine.Apropo, știe cineva că am terminat liceul de teatru și muzică? Că am jucat în piese de teatru? Că am făcut o facultate? Că am luat notă foarte bună la licență? Că am făcut desen ani de zile? Că am avut apariții în filme? Că la 16 ani eram imaginea unui brand de vopsea cunoscut?Nu doar Playboy ci și FHM, Maxim. Nu doarme nimeni noaptea cu tine în pat, fiecare face greșelile lui.”, a mai adăugat Florentina Raiciu.

Citeste si...  FUEGO ȘI REVISTA TAIFASURI REALIZEAZĂ UN NOU MATERIAL DISCOGRAFIC!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi