Ce îi reproșează Irina Fodor soțului ei, Răzvan Fodor, după 16 ani de relație: „Normal că mai apar mici conflicte. Uneori îi atrag atenția dacă…”

Ce îi reproșează Irina Fodor soțului ei, Răzvan Fodor, după 16 ani de relație. Soțul, prietenii, dar și concurenții de la „America Express (Antena 1) o alintă Țuca și nu trebuie să o cunoști personal ca să realizezi ce o face pe Irina Fodor atât de iubibilă… Am profitat, așadar, la maximum de întâlnirea cu ea pentru a afla totul atât despre relația cu „Fodorică și viața de familie, cât și despre provocările incredibile de la „America Express.Prezentatoare TV  de succes, mamă și soție implicată în viața de familie, care gătește și are grijă de casă, femeie superbă… Irina Fodor chiar pare femeia perfectă! Spune-mi tu, dragă Irina Fodor, te rog: este Irina perfectă?Cred că perfecțiunea o găsești doar în științele exacte, iar eu nu am excelat la capitolul ăsta. (râde) Perfectă pentru unii, imperfectă pentru alții… cred că totul ține de compatibilitate. Binele și perfecțiunea nu sunt universale, ce e bun pentru unii poate să le strice ziua altora. Ce pot să îți zic sigur e că sunt o perfecționistă, ceea ce nu e neapărat o calitate, căci uneori mă consumă și pe mine, și pe cei din jurul meu.Ce îi reproșează Irina Fodor soțului ei, Răzvan Fodor, după 16 ani de relație
Soțul tău cu siguranță asta simte și nu doar o dată a și afirmat acest lucru pe unde a fost întrebat! Are vreodată ce să-ți reproșeze?Glumim de multe ori pe tema asta, mă întreabă dacă i-am făcut farmece, pentru că el nu vede defectele asupra cărora chiar eu îi atrag atenția. Eu știu că uneori sunt cicălitoare, că nu gătesc chiar de 5 stele, că am încăpățânările mele, că am și zile în care pare că mi s-au înecat toate corăbiile, deși n-am niciun motiv, dar Fodorică are darul de a iubi necondiționat.Dar tu, ai ce să-i reproșezi lui?El este un om foarte pasional și uneori îi atrag atenția dacă își apără prea vehement ideile… fixe. Nu le-aș numi chiar reproșuri, mai degrabă pot să spun că umblu la reglajul fin. (râde) El a fost foarte sincer și deschis încă de la începutul relației noastre, așadar, amluat decizia că omul ăsta mi se potriveșteperfect, cu bune și cu rele, în deplină cunoștință de cauză. 16 ani mai târziu, faptele îmi arată că instinctul a funcționat impecabil.„Se râde mult în familia noastră, așa ne-am învățat noi să trecem peste momente mai dificile’Din afară, familia voastră pare într-o bulă roz, cu muzică zen pe fundal, liniște, totul perfect și zâmbete din plin. Văzută dinăuntru cum e? Pare că n-a existat niciodată o ceartă în cei 16 ani de conviețuire împreună.Se râde mult în familia noastră, se râde chiar și când poate nu e neapărat de râs, dar așa ne-am învățat noi să trecem peste momente mai dificile. Normal că nu suntem tot timpul de acord, că mai apar mici conflicte, doar că ce ne face să găsim o cale de mijloc, întotdeauna, este faptul că niciunuia dintre noi nu îi pică bine să îl vadă pe celălalt supărat sau îmbufnat, iar asta tot din iubire vine și din faptul că ne pasă de partener. E drept însă că o ceartă cu adevărat serioasă nu a existat până acum. Sau poate nu am făcut-o noi serioasă.Ce dorințe ți-au rămas neîndeplinite până acum și le-ai pus pe lista lui 2023?Sunt un pic superstițioasă, păstrez lucrurile importante doar pentru mine, că apoi poate nu se mai îndeplinesc. Pe lângă acelea, ar mai fi câteva locuri în lumea asta pe unde mi-ar plăcea să ajung măcar o dată în viață. Vedem, cine știe?

Citeste si...  Confindustria România vrea să aducă mai multe zboruri din Italia pe Aeroportul Sibiu

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi