Ce poți face astăzi de 1 mai în București: Evenimente speciale de Ziua Muncii

Bucureștiul se pregătește să ofere o serie de evenimente speciale pentru Ziua de 1 Mai, oferind oportunități excelente pentru plimbări și activități în aer liber.
Chiar dacă se anunță un cer parțial noros în Capitală, temperaturile vor atinge un maxim de 23 de grade Celsius, ceea ce este perfect pentru a te bucura de diverse activități în aer liber sau pentru a participa la evenimentele programate.
Ce poți face astăzi de 1 mai în București
Fie că îți dorești să ieși în natură pentru o plimbare în parcuri sau grădini, să participi la picnicuri sau să te alături unor evenimente culturale și artistice organizate în oraș, Ziua de 1 Mai oferă numeroase oportunități pentru a te relaxa și a te distra în București.
Indiferent de preferințele tale, orașul este pregătit să te întâmpine cu diverse activități și evenimente, iar vremea frumoasă va contribui la crearea unei atmosfere plăcute pentru petrecerea timpului în aer liber.
Picnic la Zoo

Este un eveniment organizat de Grădina Zoologică din București, special pentru data de 1 mai. Acesta poate fi un bun prilej pentru a petrece timp cu cei dragi. Evenimentul se va desfășura între orele 10:00 – 14:00.
Flower Expo 2024

Este evenimentul care așteaptă toți iubitorii de flori în Sun Plaza. Doritorii sunt așteptați să descopere lumea florilor până pe 3 mai 2024. Expoziția poate fi vizitată gratuit, zilnic, între orele 10:00 – 22:00.
Art Safari Kinder WOW

În perioada 1 – 5 mai 2024, Art Safari va bucura micuții cu ateliere de artă și tururi ghidate. Cei mici vor avea parte de multe surprize și, la finalul fiecărui atelier de creație, va avea loc un Giveaway.
Descoperă și: Un nou parc inaugurat în București: Unde se află cel mai mare parc din capitală
Grădina Fermecată

Citeste si...  Radu Vâlcan, petrecere latino-hawaiiană chiar de ziua lui!

La Grădina Botanică din București s-a deschis expoziția de fotografii, „Grădina Fermecată”. Fiind deschisă până la 30 iunie 2024, bucureștenii o pot vizita și de 1 mai. Poate fi vizitată zilnic, în ntervalul orar 08:00 – 20:00.
Festivalul „Izvor de Bunătăți”

Miercuri, 1 mai 2024, este ultima zi a Festivalului „Izvor de Bunătăți”. Doritorii sunt așteptați în Parcul Izvor, unde vor putea să guste o sumedenie de rețete speciale din pește.
De 1 mai, bucureștenii sunt așteptați cu mititei de pește, vită, porc sau curcan, și multă bere.
Plimbare cu barca sau vaporașul în Parcul Herăstrău

O plimbare relaxantă cu vaporașul poate fi o variantă perfectă pentru 1 mai. Astfel, între orele 10:00 – 20:00, doritorii sunt așteptați în Parcul Herăstrău.
Plimbare cu vaporașul

adulți: 18 lei
pensionari, copii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani: 12 lei
copii care nu au împlinit 7 ani, persoane cu dizabilități: gratis

Berăria H

De 1 mai, Berăria H a pregătit câteva evenimente relaxante care să încânte bucureștenii.

Festival cu Pește și Fructe de Mare – 12:00
Retro Night #ByThe Lake – 17:00
Seară Grecească – 20:00

 
Sursa: b365.ro

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi