Ce sumă a plătit familia Clejanilor pentru a o scăpa pe fiica lor de închisoare. Judecătorii au iertat-o

Fiica Clejanilor a fost condamnată la închisoare, în luna iunie a anului 2022, de către Curtea de Apel din București. Acum, Margherita a scăpat de pedeapsă, dar nu pe gratis.Margherita fiica Clejanilor a fost condamnată la închisoare, în luna iunie a anului 2022, de către Curtea de Apel din București, după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 a cerut ca magistrații să rejudece cauza în care artista a fost condamnată pentru că a condus sub influența drogurilor. Cu toate astea, familia ei a plătit bani grei pentru a rămâne în libertate și pentru a scăpa de pedeapsă.În luna mai a anului 2020, Margherita de la Clejani a produs un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai din Sectorul 4, București, după ce a condus sub influența substanțelor interzise. La momentul respectiv, fata Clejanilor a fost condamnată definitiv la închisoare, însă, judecătorii au decis să rejudece cauza. Fiica Clejanilor a primit și o amendă de 40.000 de lei.„Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art.396 alin.1, 2 şi 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)”, se arată în decizia instanţei, citat de Spy News.Fiica Clejanilor a scăpat de închisoare
Chiar dacă a scăpat de închisoare, Margherita a fost nevoită să plătească o amendă de 40.000 de lei, adică aproximativ 8.000 de euro. Aceasta nu mai are voie nici să conducă trei ani.„Atrage atenţia inculpatei asupra dispoziţiilor art.63 C.p. Conform art.66 alin. 1 lit. i C.p. aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 3 ani de la data rămânerii definitive a hotărârii”, se mai arată în decizia instanței.Amintim că și Fulgy, fiul Clejanilor, a avut mai multe probleme cu legea în ultima perioadă. Acesta este așteptat în instanță în luna martie, într-un dosar de tâlhărie.

Citeste si...  Ce ritual urmează Teo Trandafir în fiecare dimineață, de la începutul carierei: „Dacă vrei să trăiești viața așa cum ți-ai dori și să prosperi, trebuie să…”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi