Ce vârstă mică are iubita lui Giani Kiriță. Fostul fotbalist, fermecat de trupul ei

După divorțul de fosta soție, cea care i-a dăruit doi copii, Giani Kiriță a putut fi observat în compania multor domnișoare. Deși este o fire vocală atunci când vine vorba despre sport, și mai ales Dinamp, în privința vieții amoroase tot timpul a preferat să fie discret în declarații. Iată, totuși, ce spune despre actuala iubită! Se pare că și-a găsit liniștea în brațele ei, deși este mult mai tânără decât el.

Ce vârstă mică are iubita lui Giani Kiriță
Giani Kiriță, burlacul convins în vârstă de 46 de ani, pare că și-a găsit „nașul”. Fostul fotbalist de la Dinamo București se iubește de ceva timp cu o brunetă focoasă, despre care are numai cuvinte de laudă. Acesta nu ezită să posteze imagini alături de ea, pe rețelele sociale, semn că relația este una destul de serioasă.Așadar, pentru Giani Kiriță pare că s-au cam dus vremurile în care făcea ochi dulci altor femei. Maria Alexandra este de o frumusețe răpitoare și i-a cam pus capac vedetei. Deși tânăra are aproximativ 25 de ani, cât fiica lui, Roxana, vârsta nu este deloc un impediment în calea fericirii lor.Recunoaște că Maria este femeia care l-a potolitAtunci când vine vorba de relația cu actuala iubită, Giani Kiriță preferă să fie foarte discret. Recunoaște că Maria este femeia care l-a potolit și care i-a schimbat foarte mult viața. Cei doi formează un cuplu de mai bine de doi ani și locuiesc împreună.

„Există o femeie în viața mea.Este o femeie care mă înțelege și care îmi oferă liniște. Asta este cel mai important. Giani Kiriță este un om care pleacă dimineață și seara se întoarce acasă, am depășit etapa aceea”, a spus fostul concurent al show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici, pentru Viva!.Așadar, se pare că Maria Alexandra a reușit să facă din fostul căpitan din Ștefan cel Mare ceea ce nicio altă domnișoară care s-a aflat la brațul lui nu a reușit.

Citeste si...  Ce spune Ștefan despre venirea Adrianei, fosta lui iubită, în competiție?

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi