Cea mai frumoasă lenjerie pe care să o cumperi dacă vrei să ai succes ca model de videochat, conform sugestiilor modelelor de pe platforma OnlyFans

Luna februarie este luna în care poți s-o iei puțin razna și să exagerezi cu romantismul mai mult decât de obicei. Iar când vine vorba de serviciile speciale pe care să le oferi clienților tăi de pe platformele de videochat, cele mai cunoscute modele cu conturi pe OnlyFans îți recomandă să investești în lenjerie.

Indiferent dacă este vorba de un neglije prețios din mătase, un bodysuit super sexy sau pur și simplu un sutien și o pereche de chiloți cu dantelă, există o mulțime de variante pe care le poți lua în calcul la acest capitol.

Envy Erica spune că este imposibil să dai greș atunci când porți animal print din cap până în picioare sau… doar în părțile intime

Frumoasa Erica Scott pe care o poți găsi pe OnlyFans cu nickname-ul EnvyErica adoră să se îmbrace în animal print și să-și pună în evidență talia ei de viespe purtând satin sau dantelă. Superba mămică și model de videochat bazată în Los Angeles le sfătuiește pe toate femeile care vor să facă o carieră folosindu-se de corpul lor sexy și de farmecele din dotare să iasă din zona de confort și să încerce mereu lucruri noi, nemaipomenite. Și trebuie să dăm crezare sfatului ei pentră că, aplicându-l, Erica reușește să câștige apriximativ 35.000 de euro pe lună prestând pe platforma OnlyFans.

Monicăi Huldt îi place să se înhămeze bine înainte de a aprinde camerele video
Monica Huldt este o frumoasă suedeză în vârstă de 38 de ani care louiește acum în Scottsdale, Arizona. O găsești pe OnlyFans după numele de Miss_Swedish_Bella și odată ce ai descoperit-o, cu siguranță nu o vei mai putea scăpa din vedere deoarece pozează în cele mai sexy piese de lenjerie intimă pe care le-ai văzut vreodată. Cu curajul său și cu corpul fără cusur, Monica Huldt câștigă aproximativ 80.000 de dolari pe lună, o sumă exorbitantă indiferent de regiunea globului la care ne gândim. Anul acesta, de Sf Valentin, Monica Huldt și-a cumpărat o lenjerie cu neumărate curele și curelușe care parcă țipă pe formele ei apetisante special pentru a-l încânta pe soțul ei, dar cu siguranță și pentru a se lăsa admirată de fanii ei de pe OnlyFans.

Citeste si...  Lina L s-a transformat într-un cyborg și are un succes nebun pe platforma OnlyFans

SxxyJaimie te sfătuiește să te acoperi singură cu pupici indiferent dacă are cine să-ți ofere tandrețea lui sau nu

După ce a slăbit aproximativ 45 de kilograme ținând post negru și prin diete keto, sexoasa Jaimie a câștigat pe bună dreptate o comunitate impresionantă de fani pe platforma OnlyFans unde a apărut luna aceasta într-un bodycostume alb, cu decolteu foarte adânc în formă de V și cu imprimeu cu pupici. După părerea lui Jaimie încrederea în propria persoană este cea mai atractivă trăsătură a unei femei, dar dacă poți investi și în imaginea ta ca să arăți mai bine,a tunci merită s-o faci!

Lenjerie custom made pentru fetele cu greutate recomandă Pozdniakova Pasha
Pasha, sau mai bine zis MissParaskeva, este un model de 22 de ani din Helsinki, cu niște sâni imenși care i-au adus succesul pe platforma OnlyFans unde este activă încă de la vârsta de 18 ani. Pasha spune că nu trebuie să fii un model Victoria Secret ca să ai succes, dar trebuie să te îmbraci cu hainele care îți vin bine și care te reprezintă. Tocmai de aceea ea, luna aceasta, pentru ziua îndrăgostiților, a optat pentru o lenjerie custom made pe măsura pieptului ei foarte genero. Mai ales sutienul roșu, din dantelă, este o adevărată încântare pentru fanii modelului și o pură inspirație pentru femeile care vor să-și construiască o carieră de scuces în această industrie atât de competitivă a videochatului.

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi