Ceartă între Gheorghe Turda, Lupu Rednic și Constantin Enceanu? De ce nu i-a invitat la concertul aniversar?

Gheorghe Turda va împlini pe 6 martie 75 de ani, dintre care 55 pe scenă, într-un concert unic, unde i-a invitat pe unii din colegii lui. Cu toate acestea, i-a sărit din schemă pe Lupu Rednic și Constantin Enceanu, considerându-i inferiori! „N-au nicio legătură cu valoarea lui Turda, cu valoarea mea, de niciun fel.”
Concert special pentru Gheorghe Turda!
El a dat mai multe detalii legate de concert, dar și ce invitați va avea.
„Este un moment special, 75 de ani. Ce am acumulat într-o carieră de 55 de ani, acum voi dărui încă o dată marelui public, tot ce am acumulat ca artist, într-o viață de artist. Sper să fie un concert mai aparte. În primul rând, la o distribuție mai aparte decât până acum a altor concerte. Vor fi invitați mulți prieteni de-ai mei din generația mea de artiști, Florin Georgescu, Gheorghe Roșoga, Daniela Condurache, Ovidiu Lipan Țăndărică. Va fi un moment mai special cu nepotul meu care are 7 ani, iar Ovidiu va fi profesor pentru nepotul meu, va fi o secvență mai aparte pe scenă. Vor bate amândoi la tobe, la percuție vor cânta”, a precizat cântărețul.
Gheorghe Turda se consideră mai bun ca Lupu Rednic și Constantin Enceanu
Întrebat de ce nu i-a invitat pe Constantin Enceanu și Lupu Rednic, Gheorghe Turda a mărturisit că nici ei nu l-au invitat pe el. „Nici ei nu m-au invitat pe mine, nici unul, nici altul. Nu mă interesează!”, a declarat cântărețul de muzică populară.
”Deja au apărut niște comentarii, din partea unor clevetitori, că am invitat pe unii, că nu i-am invitat pe alții. De ce să îi invit pe Constantin Enceanu și pe Lupu Rednic? N-au nicio legătură cu valoarea lui Turda, cu valoarea mea, de niciun fel.
Eu îmi fac concertul meu aniversar alături de colegii mei de generație. Să nu uităm că la spectacolul aniversar ”Ciocârlia 70”, ansamblul reorganizat de mine, Lupu Rednic nu m-a invitat, și doar el era organizatorul, așa că eu de ce l-aș invita? Ei și-au făcut concertele lor și nu m-au chemat. Asta el. Fiecare pasăre pe limba ei piere!”

Citeste si...  Cătălin Botezatu face reduceri în apropiere de Paște. Cât costă o pereche de boxeri, cu tot cu semnătura lui

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi