Cele mai spectaculoase apariții la MET Gala 2024. Ce vedete au surprins cu apariția lor

Anul acesta, expoziția a fost dedicată temei „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion”, iar serata de gală de duminică a avut ca inspirație povestirea „Garden Of Time” a lui J.G. Ballard, publicată în 1962.
Cele mai spectaculoase apariții la MET Gala 2024
Pe covorul roșu, natura și florile au fost la ordinea zilei. Demi Moore a fost transformată într-o orhidee imensă, creată de Harris Reed; florile au înflorit pe trena Amandei Seyfried, îmbrăcată în Prada, și a lui Ayo Edebiri, în Loewe; iar detalii florale au înfrumusețat rochia purtată de Aya Nakamura.

Dintre cele mai remarcabile look-uri s-au evidențiat rochia cu efect de seră a Ameliei Gray, rochia imensă a lui Gigi Hadid, care a necesitat peste 13.500 de ore pentru realizare (echivalentul a 562 de zile de muncă continuă), și Lana Del Rey înfășurată în crengi, așa cum descrie madamelefigaro.fr.
 
Corsetele au fost o altă atracție majoră, purtate cu grație de Nicole Kidman, Kylie Jenner, Ariana Grande, Uma Thurman și Ashley Graham.
Creațiile lui John Galliano pentru Maison Margiela Artisanal au fost de asemenea spectaculoase, fiind admirate pe Gwendoline Christie și inconfundabila Zendaya.

Celebritățile de la Hollywood au făcut senzație pe covorul roșu
Celebritățile de la Hollywood au cucerit covorul roșu la Gala Met 2024, aducând cu ele stil, glamour și eleganță.
Jennifer Lopez a strălucit într-o rochie brodată manual cu milioane de mărgele și fire de argint, atrăgând toate privirile asupra ei.
Zendaya a surprins cu două apariții distincte, începând cu o rochie clasică și încheind cu una inedită din colecția de primăvară/vară 1996 a casei Givenchy Couture.
Kim Kardashian a optat pentru o ținută mai lejeră decât de obicei, evidențiindu-și talia cu un corset și lenjerie intimă modelatoare.

Citeste si...  Oaze de relaxare: Destinații de vis pentru case de vacanță, locuri magice pentru închiriat sau cumpărat

Kylie Jenner a strălucit într-o rochie mulată Givenchy, accentuându-și silueta cu detalii elegante.

Sarah Jessica Parker, cunoscută din „Totul despre sex”, a captivat cu o rochie minuțios cusută și brodată manual.

Keith Urban și Nicole Kidman au fost unul dintre cuplurile cele mai admirate ale serii, alegând ținute de bun gust și rafinate care au făcut senzație la Gala Met.

În ansamblu, personalitățile de la Hollywood au adus o varietate de stiluri și interpretări la Gala Met 2024, cucerind inimile și imaginile fanilor din întreaga lume.
Despre MetGala:
Gala sau Balul Met, denumită oficial Gala Institutului de Costume, este o strângere de fonduri dedicată Institutului de Costume, aripă a Muzeului Metropolitan de Artă din New York. Evenimentul marchează deschiderea anualei expoziții de obiecte vestimentare din cadrul institutului. Fiecare gală serbează tema expoziției din anul respectiv, impunând invitaților un dress code care să fie în rezonanță cu subiectul ales.

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi