Celia s-a săturat de România! Se mută tocmai în Australia!

În direct pentru un post de televiziune, Celia a făcut un anunț care i-a lăsat cu gura căscată pe fanii ei! De ce vrea să lase plaiurile natale pe cele de la Antipozi, aflați chiar mai jos!
Celia, în Australia!
Copii adoră clima Australiei, dar și oamenii călduroși care o înconjoară, astfel că artista, adeptă a melodiilor despre soare și plajă, se gândește foarte serios să plece din România cu toată familia!
„Australia este o locație foarte frumoasă pentru copii. Nu doar pentru copii, ci și pentru cei mici și cei mari. Este frumos acum, mai frumos de atât nu se poate, pentru că este cald. În România este frig, mie nu îmi place frigul, noi o să ne întoarcem în România într-o săptămână, deci am venit oarecum în vacanță momentan. A fost doar o vacanță”, a spus Celia.
Regretele lui Celia!
Recunoaște totuși că i-ar fi greu să se rupă de România.
„Nu știu exact cum o să facem mutarea în viitor și când mai exact. Avem planul de a ne stabili la un moment dat aici, dar nu știu când exact. Copiii sunt înnebuniți! Copiilor le place foarte mult, mai ales lui Angelo, care este fascinat de Australia. Acum este mare și înțelege mai bine totul, înțelege altfel totul (…) Va fi foarte greu pentru mine, datorită familiei mele de acolo. Nu o să fie ușor, dar vezi tu, în viață trebuie să faci și sacrificii”, a încheiat Celia

Citeste si...  Misterele aurului din Transilvania: Documentarul Netflix despre comorile ascunse din România

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi