Celine Dion suferă de o boală foarte rară! „Mă doare și să vă spun!”

Boala și operațiile estetice nu au cruțat-o pe faimoasa Celine Dion! Ea este în prezent de nerecunoscut! Celine Dion suferă de o boală rară, și anume degenerescență musculară, pentru care nu există tratament!
Celine Dion, boală fără leac!
Ea a postat recent un videoclip pe reţelele sale de socializare, în care a explicat că este victima unei „tulburări neurologice rare” care provoacă „spasme” şi dificultăţi la nivelul corzilor vocale. „Céline Dion este urmată de echipa ei medicală, care se ocupă de tratament”, se precizează într-un comunicat de presă dat de apropiații ei.
„Mă doare să vă spun că nu voi fi pregătită să îmi reiau turneul în Europa. Mi-e dor de voi, mi-e dor să fiu pe scenă, să cânt pentru voi. Întotdeauna dau 100% atunci când îmi fac spectacolele, dar acum nu mai pot face acest lucru. Pentru a vă revedea pe toţi, nu am de ales decât să mă concentrez asupra sănătăţii mele şi să sper că sunt pe drumul spre recuperare„, este mesajul scris de artistă, pe pagina sa de Instagram.
Ce se întâmplă cu biletele la concerte?
Din acest motiv, faimoasa cântăreață a melodiei de pe genericul filmului „Titanic” și-a anulat toate cele opt concerte programate în vară.Concertul lui Celine Dion la Bucureşti urma să aibă loc, pe 11 iulie 2023, pe Arena Naţională. Valoarea biletelor achiziţionate pentru cele opt concerte din vară va fi returnată, inclusiv pentru concertul ce urma să aibă loc la Bucureşti pe 11 iunie 2023.
Ce este degenerescența musculară?
Degenerescența musculară este o afecțiune în care țesutul muscular își pierde treptat funcția și se deteriorează. Această afecțiune poate fi cauzată de o varietate de factori, cum ar fi vârsta, inflamația, boala și leziunile musculare.
Degenerescența musculară poate fi o afecțiune progresivă, care se poate agrava în timp și poate duce la pierderea forței musculare, mobilității și capacității de a efectua activități cotidiene. Simptomele pot include slăbiciune musculară, pierderea masei musculare, rigiditatea și durerea musculară.
Există mai multe tipuri de degenerescență musculară, cum ar fi distrofia musculară, miopatia inflamatorie, miopatia mitocondrială și alte afecțiuni care pot afecta țesutul muscular. Tratamentul depinde de cauza și gravitatea afecțiunii și poate include medicamente, terapie fizică și alte tratamente pentru a îmbunătăți forța musculară și mobilitatea.

Citeste si...  Cântărețul Lewis Capaldi – Criză de Tourette în timpul concertului

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi