Chinezii cu averi mari fug din țară! Își pun averea la adăpost!

Autoritățile chineze le-au pus gând rău milionarilor! Lupta anti-corupție s-a întețit în China, regimul dorind să ditragă atenția de la măsurile brutale anti-COVID, astfel că vrea să îi dea ca exemplu pe milionarii țării lor. Ei au fugit în cârduri în Singapore, pentru a-și proteja averea, mașinile și hainele de lux.
Chinezii bogați se mută în Singapore!
În Singapore taxele sunt mici și populaţia este de origine chineză. Cei mai mulți au închiat case de lux pe insula Sentosa.
„Nu vă puteţi imagina cât cheltuiesc. Este o nebunie”, a spus Pearce Cheng, director general al AIMS, societate care oferă servicii de relocare şi imigrare. Spre exemplu, la o petrecere dată de clienții săi s-a servit un whisky rar, care valora 800.000 de dolari o singură sticlă. De asemenea, chinezii bogați frecventează cluburi de golf extrem de selecte, precum Sentosa Golf Club, unde un abonament anual pentru străini ajunge la 670.000 de dolari.
Tinerii bogați au fost speriați de acțiunile întreprinse de autoritățile chineze și tocmai din acest motiv au vrut să plece. „Mutarea în Singapore ajută la protejarea averii familiei timp de câteva generaţii”, a declarat un specialist. „Cel puţin când sunt aici ştiu că banii mei sunt ai mei”, i-a spus un client.
Pentru că nici SUA nu îi înghite pe chinezi, ei au ales această țară, pe care o consideră „zonă neutră foarte convenabilă”.

Citeste si...  O femeie din Marea Britanie s-a căsătorit cu un covor după un divorț dureros!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi