Cine a câștigat America Express 2023. Ce echipă a plecat cu marele premiu

Duminică seară a avut loc marea finală America Express! Cele două echipe ajunse până în finală, au luptat din răsputeri pentru a câștiga premiul de 30.000 de euro. După o cursa lungă și după multe alte misiuni, amulete și jocuri, primii ajunși la Irina Fodor, deci câștigătorii sezonului 5 America Express, au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea. 
În finală au ajuns echipele formate din Andreea Antonescu și Andreea Bălan și Cătălin Bordea cu Nelu Cortea. Toți patru au alergat și s-au străduit să ajungă primii la Irina Fodor. Cei care au reușit acest lucru au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Cei doi comedianți au reușit să câștige America Express și au plecat acasă cu amuleta de 30 000 de euro.
La scurt timp după ce s-au întors din America, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au declarat că se bucură că s-au întors neschimbați după această experiență. Singura schimbare a fost la Bordea, care a slăbit 8 kilograme în timpul competiției.
„Am lăsat 8 kilograme în America Latină, dar m-am întors cu un rucsac plin de amintiri și cu un frate pe viață”, a scris Cătălin Bordea pe rețelele de socializare.
Citește și: Rivali la America Express, Jean si Bruja împart aceeași geacă de piele
9 echipe au intrat în cursa America Express – Drumul Aurului
La începutul competiției au fost nouă echipe care au luptat pentru a ajunge în marea finală și apoi să câștige marele premiu. Treptat, acestea au fost eliminate, ajungând în finală echipele Andreea Bălan- Andreea Antonescu și Cătălin Bordea – Nelu Cortea. Iată ce echipe au fost:

Citeste si...  Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au împlinit 5 ani de relație: „Cei mai frumoși…”. Cum arată prima imagine cu ei, în calitate de cuplu

chef Cătălin Scărlătescu şi iubita lui, Doina Teodoru
Puya şi soţia sa, Melinda
Andreea Antonescu şi Andreea Bălan
comedianții Cătălin Bordea şi Nelu Cortea
Ovidiu Buta şi Joaquin Bonilla
Jean Gavril şi fratele lui, Dinu
cântăreața Bruja şi prietenul ei, Pufeh
gimnastele Larisa Iordache şi Diana Bulimar
vloggerița Bianca Adam şi mama ei, Mihaela

Pe tot parcursul difuzării emisiunii la Antena 1,  Cătălin Bordea și Nelu Cortea au comentat pe Antena Play, la Podcastito Express, cele mai tari faze din acest sezon de America Express – Drumul Aurului.
Sursa: ego.ro

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi