Cine e Vergine Santa Friga, drag queen-ul român de la Chefi la Cuțite?

Drag queen-ul român Vergine Santa Friga i-a dat pe spate pe cei trei jurați de la Chefi la Cuțite, cu apariția sa, dar și cu talentul său culinar! După ce a trecut de cei trei jurați, Vergine s-a prezentat alături de Zook la gala Elle Style Awards, unde a purtat o ținută „deconstruită”.
Cine este Vergine Santa Friga?
Vergine Santa Friga are 25 de ani și provine din București. Meseria lui, de drag queen, i-a lăsat mască pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu.
Pe lângă ținuta extravagantă cu care s-a prezentat, fiind pasionat de design încă din copilărie, Vergine le-a încântat papilele gustative și cu gnocchi umpluți cu brânză și pesto!
„Am descoperit că îmi place fashion design-ul în clasa a V-a. Atunci a fost momentul în care mi-am dat seama că este ceea ce îmi doresc să fac toată viața mea. (…) Durează cam 3 – 4 ore să mă machiez, îmi iau inspirația din foarte multe locuri: pictură, muzică, fashion.
Este absolut fabulos ce poate să facă un make-up și ce pot face niște haine dintr-un om. Ceea ce vedeți în acest moment este o variantă mult mai destinsă a mea.”, a mărturisit Vergine în direct la Antena 1.
Sorin Bontea, uluit! Credea că e italian!
„Acum 4 ani am descoperit un personaj de drag care mi-a plăcut foarte tare”
Preparatul său, gnocchi umpluți cu trei tipuri de brânză și pesto, i-a impresionat pe cei trei specialiști ai emisiunii.
Chef Sorin Bontea a crezut inițial, că omul a venit tocmai din Italia. „Credeam că nu ești român! Ce tare. Credeam că e italian”, a subliniat Chef Sorin Bontea.
Dragostea pentru costumațiile extravagante, transformările de drag queen, dar și cele culinare, le-a dezvoltat în pandemie.
„Nu mă gândeam că o să ajung să fac niște chestii atât de delicioase la mine în casă. Problema mea, în schimb, este că îmi place să gătesc pentru alții.
Am descoperit un personaj de drag care mi-a plăcut foarte tare. Asta s-a întâmplat acum 4 ani, la 21 de ani. (…) Mama este cea mai minunată mama de pe lumea asta, tata nu știe că fac drag.”, a dezvăluit el.” , a încheiat controversatul concurent de la Chefi la Cuțite.

Citeste si...  Ioana Năstase a reușit să-l cumințească pe Ilie Năstase. S-au dus împreună la Ierusalim

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi