Cine este Antonio, noul concurent de la Mireasa?

Antonio de la Mireasa sezonul 7 a făcut senzați de la prima apariție, iar fanii emisiunii sunt înnebuniți să afle mai multe despre el. Antonio, în vârstă de 29 de ani, vine din Constanța și s-a descris ca fiind o fire sociabilă. Dar cine este fata care i-a furat inima?
Antonio, frizer trădat în dragoste!
Se pare că Antonia o place foarte mult Giulia, una dintre fetele din casa Mireasa. Și nu e de mirare, pentru că Giulia este o fată foarte frumoasă și plină de farmec. Însoțitoarea lui Antonio a dezvăluit că acesta este cu adevărat interesat de ea și că își dorește să o cucerească.
Dar Antonio nu este doar un băiat drăguț, ci și un tip cu capul pe umeri. El a lucrat 6 ani în străinătate și acum este frizer. În plus, el plănuiește să facă cursuri de trainer, ceea ce arată că este un om ambițios și cu planuri mari pentru viitor.
Când vine vorba de viața amoroasă, Antonio spune că este pregătit pentru orice provocare. El a avut două relații, ambele de cinci ani, iar ultima s-a încheiat într-un mod nefericit. „Era o relație frumoasă când era vorba de distracții. S-a terminat într-un mod urât, au ieșit afară niște chestii din trecut”, a declarat Antonio.
Cu toate acestea, Antonio este hotărât să găsească dragostea adevărată și să își găsească jumătatea în casa Mireasa. Rămâne de văzut dacă Giulia va deveni dragostea lui eternă! Oare va reuși Antonio să o cucerească și să îi câștige inima? Rămâneți cu Vedeta.ro, pentru a afla toate detaliile din casa Mireasa!

Citeste si...  Motivul neînțelegerilor dintre Lucian și Augustin Viziru: „El a fost sacul meu de box, așa că înțeleg de ce nu mă iubește”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi