Cizmele care te vor face să râzi! Sunt la modă chiar acum! Costă „doar” 350 de dolari!

Cizmele Big Red Boots au devenit vedetele rețelelor de socializare și ale modei, fiind parte din colecția de artă a brandului MSCHF din Brooklyn. Aceste cizme inedite au fost lansate în luna februarie și s-au vândut ca pâinea caldă, fiind SOLD OUT în doar câteva secunde. Prețul unei perechi este de 350 de dolari, dar unii norocoși care au reușit să le cumpere le vând acum cu 1.200 de dolari!
Cizmele supradimensionate, comparate cu Astro Boy!
Cizmele Big Red Boots sunt supradimensionate, aspect din cauza căruia au ost comparate cu cizmele personajului de desene animate Astro Boy. Înainte de lansarea lor oficială, artiști și influenceri de top au pozat și filmat cu aceste cizme inedite. Creatorii de conținut au fost atât de încântați de cizme, încât chiar și-au făcut un selfie în aeroport cu aceste cizme uriașe.
„Se crease o întreagă agitație la aeroport. Pur și simplu nu-mi încăpeau în valiză, așa că a trebuit să îi port. O mulțime de oameni voiau să îi atingă”, a povestit tânăra.
Și influencerița Veronika Rajek, care are peste 4 milioane de urmăritori, s-a filmat cu cizmele virale.
Vedetele precum Ciara și Lil Wayne adoră cizmele roșii!
Ciara, Janelle Monet, Lil Wayne sau Coi Leray sunt doar câțiva dintre artiștii care au promovat cizmele roșii pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, cel mai amuzant filmuleț este cel postat de Alojz Abram, un bunic în vârstă de 77 de ani. În acest videoclip, bunicul Abram face o parada modei cu Big Red Boots, adunând peste 103 de vizualizări.
Deci, dacă vrei să fii în tendințe, trebuie să aștepți 8 săptămâni pentru a-ți achiziționa o pereche de Big Red Boots. Dar, dacă ești dispus să scoți bani din buzunar, poți cumpăra o pereche cu 1.200 de dolari. Aceste cizme de desene animate pentru o lume 3D cool sunt un must-have pentru cei care doresc să fie la modă!

Citeste si...  Georgina Rodriguez nu îl lasă pe Cristiano Ronaldo să facă asta!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi