Claudia Ghițulescu, mărturisiri cutremurătoare despre fostul soț! „M-a lăsat în casă, cu copilul mort în mine!”

În direct la TV, prin telefon, artista a făcut mai multe dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a pierdut sarcina! De asemenea, ea consideră că relația cu fostul partener de viață lasă de dorit! Ea a povestit cu durere despre momentul cumplit prin care a trecut din cauza fostului soț, despre care susține că a lăsat-o singiră chiar în momentul în care a pierdut sarcina!
Claudia Ghițulescu, traumatizată de nepăsarea soțului!
”De când am hotărât să divorţăm nu am mai vorbit şi nici nu vreau să vorbesc prea mult, nu mai e cazul, am şi uitat, mă crezi? Mă bucur foarte mult că m-am vindecat atât de bine. El a fost cu altă fată, chiar în perioada când eram însărcinată, dar în perioada când eu am pierdut sarcina, în momentul ăla, la patru luni eu am pierdut sarcina, copilului încetase să-i mai bată inimioara, de vreo două săptămâni era aşa cum era, a trebuit să mă duc la spital, el m-a lăsat în casă, cu copilul mort în mine, cu de toate şi el şi-a văzut de viaţa lui. Nu m-a dus la spital, nu m-a întrebat nimic, dacă am nevoie de ceva, nu! El şi-a văzut de atunci de viaţă, de pe timpul sarcinii.”, a spus Claudia Ghițulescu.

Citeste si...  Adrian Mutu a vorbit despre povestea de dragoste cu handbalista Irina Neagu: ”Primul sărut a durat două ore. Când sărea butonul de la bluză…”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi