Claudia Pătrășcanu a avut câștig de cauză, în fața Biancăi Drăgușanu, la Tribunal, în procesul pentru defăimare: „Obligă reclamanta la plata în favoarea pârâtei a cheltuielilor de…”

Claudia Pătrășcanu a avut câștig de cauză, în fața Biancăi Drăgușanu, la Tribunal. Fosta soție a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu, și actula iubită a afaceristului, Bianca Drăgușanu, au continuat conflictul la Tribunalul Constanța, unde ieri au avut cea de-a doua înfățișare, în procesul de defăimare, intentat de blondină. Potrivit ultimelor informații, judecătorii au respins cererea de chemare în judecată înaintată de Bianca Drăgușanu, astfel că Pătrșcanu a scăpat, pentru moment, de acuzații.Claudia Pătrășcanu a avut câștig de cauză, în fața Biancăi Drăgușanu, la Tribunal. Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au avut marea confruntare în fața judecătorilor, ieri, 22 martie, la Tribunalul din Constanța. Binaca Drăgușanu a dat în judecată pe artistă pentru denigrare, însă judecătorii i-au respins demersul. Bianca Drăgușanu are dreptul să facă apel la această decizie, în 5 zile.Claudia Pătrășcanu a avut câștig de cauză, în fața Biancăi Drăgușanu, la TribunalBianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu s-au întâlnit ieri la Tribunalul Constanța, acolo unde cele două femei au stat față-n față, după ce blondina i-a deschis proces cântăreței pentru denigrare. Bianca Drăgușanu a susținut că din cauza declarațiilor, făcute la adresa ei de către Claudia Pătrășcanu, ar fi pierdut mai multe constracte.Bianca Drăgușanua a avut ghinion, căci instanța i-a respins cererea de chemare în judecată. Mai mult, Bianca Drăguașnu e obligată de instanță să plătească cheltuielile de judecată în valoare de 2500 de lei, cheltuieli reprezentând onorariul de avocat.Vedeta are posibilitatea însă de a face apel acestei decizii în termen de 5 zile de la pronunțare, după cum se mai arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.‘Respinge, ca neîntemeiată, cererea de chemare în judecată. Obligă reclamanta la plata în favoarea pârâtei a cheltuielilor de judecată în cuantum de 2.500 lei, reprezentând onorariul de avocat. Cu drept de apel in termen de 5 zile de la pronunţare. Apelul se depune la Judecătoria Constanta, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, astăzi, 23.03.2023’, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.Prima reacție a Claudiei Pătrășcanu, după ce judecătorii au respins cererea Biancăi DrăgușanuClaudia Pătrășcanu a oferit primele declarații după ce a judecătorii au respins solicitarea Biancăi de a o da în judecată, pentru defăimare. Artista susține că nu a contribuit în niciun fel la imaginea negativă pe care ar avea-o Bianca Drăgușanu.‘Era și normal să i se respingă cererea. Nu eu i-am șifonat imaginea, singură a făcut-o’, a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.Ce acuzații i-a adusa Claudia Pătrășcanu, Biancăi Drăgușanu
Claudia Pătrășcanu fac, la rândul ei, acuzații grave la adresa Biancăi Drăgușanu, actuala iubită a lui Gabi Bădălău și spune că aceasta a agasat-o și urmărește doar un câștig financiar, de pe urma acestui proce.‘În 22 de ani, eu nu am avut niciun conflict cu absolut nimeni și nimeni nu a avut un conflict cu mine. înțelegeți? Niciodată în viața asta. Cum vă explicați acest conflict? Când această persoană are conflicte de când a apărut pe TV. Ba cu X, cu Y, cu Z, dacă răsfoiți, aflați. Cum s-a nimerit tocmai acum. Pe ei nu i-a dat în judecată că nu a…Ce vorbim aici? Eu nu am avut niciun conflict cu nimeni și am martori, chiar și cei de acasă. Nu a jignit pe nimeni, nu am rănit pe nimeni, am fost respectuoasă. De doi ani de zile, acest om, această ființă mă agasează verbal și înregistrări și pe mama și copiii. Nu am dreptul la replică? Să le aducă (nr. probele), de asta suntem aici, să le aducă. Când ai un proces, probe sunt și vor fi… am avut probe de divorț atâtea. Ea vrea bani, nu face decât să-și facă rău singură. Nu poți să ceri așa bani de la un om. Cum ar fi să vin și eu zic că vreau niște bani. Eu dacă am tăcut, dacă nu am făcut nimic, nu am dat-o în judecată, asta e…’, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Antena Stars.

Citeste si...  Cât de mare și frumos este Tiago, fiul Gabrielei Prisăcariu și al lui Dani Oțil: ”O frumusețe de copil”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi