Codin Maticiuc, gest urât față de Margherita de la Clejani. S-a luat de operațiile ei estetice!

Codin Maticiuc a primit un mesaj fabulos de la Margherita, fiica celebrei familii Clejani, care a pus capăt scandalului dintre cei doi. Viorica de la Clejani i-a adresat cuvinte tăioase.
„Să te ferească Dumnezeu să dai ochii cu mine. Mare flegmă o să-ți dau direct în față!” i-a transmis Viorica de la Clejani.
După ce a primit acest mesaj, el a postat o poză cu Margherita într-o ipozstază nu tocmai fericită.

“Ca sa vedeți că sunt băiat corect până la capăt va postez aici și mesajul primit de la Margherita.
Diametral opus de cele ale mamei sale, mesajul ei e genul ăla care te baga in pământ de rușine după ce tu ai scris niște mizerii (chiar dacă adevărate, dar totuși niște mizerii care fac rău).
Asa ca sunt corect și va arat și mesajul ei cu care m-a lovit efectiv. Păcat ca a venit o zi mai târziu, după ce ma terfelise mama dânsei. Dacă îl vedeam primul, doamna Viorica avea wild card de înjurat o săptămână de la mine ca a crescut o fată foarte cool pe reacții”, a scris Codin Maticiuc pe pagina lui oficială de Facebook.
În timp ce unii s-au amuzat de situație și au făcut glume la adresa celor doi, alții i-au felicitat.
“Bravo ei!?”, “Cred că se lasă cu iubire ?? și tu o să ai o tipică soacră rea??”, “Ești ceeel mai tare!!!!!”, “1-0”, “Sarcasmul e întotdeauna arma cea mai bună ?” sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Citeste si...  Cine sunt cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii sezonul 7

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi