Complexul balnear Ocna Mureș caută angajați

Noul complex balnear Ocna Mureș, construit din fonduri publice, a costat aproape 8 milioane de euro, se pregătește pentru turiști. Unitatea cu dotări complet noi ar urma să devină principalul angajator din oraș. Complexul balnear scoate la concurs, într-o primă etapă, 16 locuri de muncă.

Vezi și Șacal venit din Ungaria a atacat mai multe oi din Ocna Mureș

Primul concurs se organizează în 22 martie 2023. Se caută patru muncitori necalificați, șase muncitori calificați (instalatori și electricieni), respectiv șase recepționeri sau casieri.
Complexul balnear construit la Ocna Mureș va avea 70 de angajați. La Ocna Mureș, în prezent, principalii angajatori sunt instituțiile publice (un liceu, o școală gimnazială, un colegiu tehnic și primăria). Mai există două supermarket-uri, care au împreună câteva zeci de angajați.
Orașul cu o populație de 12.000 de locuitori era în trecut o localitatea monoindustrială, cu un combinat de produse clorosodice unde lucrau mii de oameni.
Consiliul Local Ocna Mureș și Consiliul Județean Alba au realizat în ultimii au o investiție foarte importantă pentru oraș. Ocna Mureș va reveni după mai bine de 20 de ani pe harta stațiunilor balneare din România. Investiția a fost recepționată în 20 ianuarie 2023. Deschiderea oficială va avea loc după finalizarea procesului de angajare a personalului.
Citește și Fostul bucătar al Spitalului Municipal din Sighișoara: „Sunt singurul producător de pâine tradițională cu cartofi atestat din județul Mureș”
Baza de tratament are o suprafață totală de 6.400 de metri pătrați și cuprinde facilități precum: bazine interioare și exterioare cu apă sărată și dulce, zonă de fitness, restaurant, sală de tratament cu nămol, spații pentru proceduri de fizioterapie, recuperare medicală cu un vârf de până la 700 de proceduri pe zi, vara.

Citeste si...  Andreea Bănică și-a surprins fanii cu cea mai senzuală imagine. Cântăreața a îmbrăcat o ținută de vis pe Instagram

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi