CONCERT ANIVERSAR PAUL SURUGIU-FUEGO LA CHIȘINĂU: „MI-A FOST DOR DE VOI!”

Urmăriti spectacolul lui Paul Surugiu – Fuego în premieră la TVR 2, duminică, 8 octombrie, de la ora 15:00. Telespectatorii TVR Internațional și TVR MOLDOVA îl pot vedea sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 21 (ora României).  
2023 este anul în care Paul Surugiu – Fuego sărbătoreşte 30 de ani de activitate neîntreruptă. Primul spectacol dedicat acestui eveniment special a avut loc la Chişinău, în luna iunie.Este un concert de zile mari, un show excepțional, în aer liber, care a adunat peste 4000 de oameni, la Teatrul Verde din Capitala Basarabiei.Într-o atmosferă incendiară şi cu foarte multe surprize, cei mai iubiţi artişti ai Republicii Moldova, dar şi ai României au cântat alături de Paul Surugiu – Fuego – Nelly Ciobanu, trupa AKORD, Yan Raiburg, Gabriel Nebunu, Anișoara Puică, Maria Stoianov și Paula Seling. Muzicienii au fost acompaniaţi de Angry Band Orchestra.

”Artist al Poporului” Republicii Moldova, încă din anul 2012, Paul Surugiu​ – Fuego a primit, în cadrul concertului aniversar de la Teatrul Verde, și distincţia de MERIT DE ONOARE, din partea Primăriei Chișinău.”Am avut mari emoții, am cântat în fața a peste 4000 de persoane, care au venit să mă vadă, deși toată ziua respectivă plouase torențial. Am crezut, la un moment dat, ​chiar că vom amâna, dar s-a dovedit că ne-am înșelat și astfel am putut oferi un spectacol de zile mari, cu o super orchestră, piese pe măsură, din acești ani ai mei de carieră, 30 la număr, dar și duete cu cei șapte invitați de seamă, prieteni dragi care au acceptat invitația mea. În cele aproape trei ore veți avea parte de multe surprize și de momente pe măsură.” (Paul Surugiu Fuego)Sărbătoarea aniversării celor 30 de ani de carieră ai lui Paul Surugiu – Fuego continuă şi în Bucureşti, la Sala Palatului, pe 30 noiembrie 2023, ora 19:00.Nu vor lipsi șlagărele celebre, piesele noi, dansul sau duetele cu cele șapte invitate de seamă – Mirabela Dauer, Elena Moşuc, Nico, Stela Enache, Theo Rose, Alina Sorescu și Ioana Dichiseanu.Program de difuzare:TVR 2 – DUMINICĂ, 08 OCTOMBRIE 2023, ORA 15:00TVR INTERNAŢIONAL – SÂMBĂTĂ, 14 OCTOMBRIE 2023, ORA 21:00 (ORA ROMÂNIEI)TVR MOLDOVA – SÂMBĂTĂ, 14 OCTOMBRIE 2023, ORA 21:00

Citeste si...  Emoții la cote maxime pentru un concurent după ce mama lui a intrat în casă

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi