Conchita de România, dat dispărut! Ce s-a întâmplat cu el?

De câteva zile, Conchita de România este de negăsit? A fost răpit? Vezi ce zice familia lui! El vrea să se căsătorească și să-și facă o nuntă „cum nici Angelina Jolie nu a avut”!
Dudu, cunoscut drept Conchita de România pentru asemănarea cu celebrul artist care a câștigat Eurovisionul, a plecat la Londra acum trei săptămâni, iar acum nu dă niciun semn de viață!
Ce spun apropiații lui?
”Dudu este dispărut de marți seara, ultima noastră convorbire a fost marți după-masă, tocmai ce se întorsese de la cumpărături, era acasă, totul bine, ulterior nu a mai răspuns la niciun mesaj în condițiile în care el obișnuia să ne sune pe mine și pe sora mea în fiecare zi, a dispărut brusc, nici măcar pe rețele de socializare nu a mai postat ceva de atunci, am contactat părinții lui în speranța că o să aflu o veste despre el, aceștia fiind disperați, pentru că nici ei nu aveau nicio veste de marți despre el, ulterior am încercat să contactez prietenii lui, cunoștințe, nimeni nu știe nimic…
Îngrijorător, având în vedere că părinții lui au spus că el nu a făcut niciodată ața ceva, păstrau legătură cu el în permanență. Astăzi am postat pe rețelele de socializare, atât eu cât și sora mea, în speranța că cineva știe ceva de el, măcar să știm că este OK, însă nu am avut nicio veste…”

Citeste si...  Cum arăta Gabriela Prisăcariu înainte să devină celebră. Soția lui Dani Oțil și-a făcut debutul în modelling

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi