Concurenții de la America Express au fost martori la focuri de armă în Columbia: „Cineva a tras în oameni în fața casei”

Concurenții de la America Express au avut parte de momente de groază în Columbia. Aceștia au fost martori la focuri de armă, dar din fericire nimeni din echipa nu a pățit nimic. În această seară, telespectatorii vor avea parte de episoade neașteptate, care vor crea panică în rândul concurenților de la America Express.Concurenții de la competiția America Express-Drumul Aurului. Concurenții trebuie să facă față tuturor provocărilor oferite de Irina Fodor. Duminică seara, două echipe formate din Cătălin Bordea și Nelu Cortea și Andreea Bălan și Andree Antonescu s-au duelat pentru jocul de amuletă.În această seară, concurenții de la America Express vor avea parte de momente dramatice. Doina Teodoru a povestit speriată despre unul dintre episoade. Concurenții au fost martori la focuri de armă în Columbia.

Concurenții de la America Express au fost martori la focuri de armă în ColumbiaAu mai rămas patru echipe în emisiunea America Express, de la Antena 1. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și Jean și Dinu Gavril sunt concurenți rămași în concurs. În ediția din această seară, concurenții vor avea parte de momente de groază.Aceștia vor fi martori la focuri de armă în Columbia, una dintre cele mai periculoase țări din America de Sud. „În timp ce gazda îmi povestea ceva, am auzit împușcături afară. Așa ceva nu te face deloc să-ți dorești să dormi acolo’, a povestit Doina Teodoru. „S-au auzit focuri de armă în stradă. A fost scandal și cineva a tras în oameni în fața casei’, a spus și Cătălin Bordea. Telespectatorii vor putea urmări momentele dramatice în această seară, de la ora 20.30, pe Antena 1.Irina Fodor a fost la un pas de a fi răpită la America Express
Irina Fodor este gazda emisiunii America Express, iar mai bine de două luni, soția lui Răzvan Fodor a fost plecată în America, alături de concurenții emisiunii. Producătoarea emisiunii, Mona Segall a fost invitată în podcast-ul lui MIhai Morar, unde a vorbit despre experiența America Express. Acesta a dezvăluit că Irina Fodor a fost la un pas să fie răpită.” În mașina Irinei era cineva de la securitate înarmat și acea persoană, acel bodyguard al Irinei, ne-a spus: ‘În momentul asta intrați în curtea asta și nu vă mai mișcați de aici!. El văzuse pe cineva care făcea poze fetelor din echipă și Irinei pe ascuns. A spus că e zona din care se răpesc cele mai multe fete. Erau copaci în care erau atârnate toate pozele celor dispăruți.„, a declarat Mona Segall.Concurenții la America Express au avut nevoie de protecție
America Express este o adevărată provocare pentru concurenți, dar și pentru întreaga producție. De această dată, concurenții au mers în Mexic, Guatemala și Columbia, fiind considerate unele dintre cele mai periculoase zone din America de Sud. Motiv pentru care, producția a fost nevoită să ia măsuri.În unele momente, echipele au fost escortate chiar de către paza autorizată. Din fericire, nu a avut loc niciun incident neplăcut, dar drumul concurenților nu a fost lipsit de peripeții.

Citeste si...  Andreea Bălan, sărut pasional în mașină cu Jador! Cum a J’adorat-o pe bot?

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi