Cristi Borcea și Valentina Pelinel, petrecere la Monte Carlo cu Al Bano!

Cristi Borcea și Valentina Pelinel se bucură de o vacanță minunată! Cei doi au fost spectatori la festivalul de la San Remo, iar vineri seară au mers la un hotel din Monte Carlo. Acolo l-au ascultat pe celebrul cântăreț Al Bano și au dat de miliardarul Flavio Briatore, fost șef al echipei Formulei 1 Renault.
Borcea și Pelinel, dans pe ritmuri de Al Bano
Borcea și Pelinel apar dansând și cântând pe ritmurile lui Al Bano, chiar într-un videoclip postat de Flavio Briatore pe Instagram. Cântăreșul interpreta  celebra piesa „Felicita”, pe care a lansat-o în 1982.
„A fost un moment deosebit, am trăit o seară fantastică. E altceva. Mă bucur cu soția de momentele frumoase ale vieții”, a declarat Borcea după ce a participat la Festivalul de la San Remo în calitate de spectator.
Borcea, fan al lui Al Bano!
Dumitru Dragomir susține că Borcea l-a invitat pe Al Bano în România pentru o petrecere privată, în 2020.
„Nu am văzut meciul pentru că m-a chemat Cristi Borcea la un eveniment la care a luat parte și Al Bano. A dat Borcea o masă la un restaurant și a venit Al Bano. Ne-a cântat la ureche mie și lui Giovanni Becali.
Borcea a invitat apropiații, călușari, muzică populară românească, a avut vreo 50 de invitați în total. Au venit Copos, Giovanni, directori de bănci, oameni din sport. Al Bano ne-a cântat o melodie mie, lui Giovanni, și lui Borcea”, a spus Dumitru Dragomir.

Citeste si...  Începe războiul pe copii. Claudia Pătrășcanu a atacat hotărârea de divorț

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi