Cristi Pulhac a devenit tătic! Fostul fotbalist a dezvăluit și numele băiețelului.

Cristi Pulhac este un tătic fericit! Acum o lună, soția lui Raluca i-a dăruit un băiețel. Totul a fost ținut secret până acum!

Cristi Pulhac a dezvăluit și de ce a ținut secretă această veste!

„A venit în momentul în care ne-am dorit foarte mult, la momentul potrivit pentru noi, suntem super încântați, a venit pe lume chiar înainte de Crăciun, a fost un cadou senzațional, ne-am bucurat foarte mult. De obicei noi de sărbători plecam în vacanțe și n-am mai făcut Crăciunul acasă și a fost super tare. Am vrut să ne bucurăm într-un fel așa de intimitate, ne-a plăcut mai mult situația asta așa, poate că eram puțini perturbați de toată lumea cu fel și fel de întrebări, dar am fost mult mai liniștiți, am vrut să fie totul bine”.

Băiețelul s-a născut prin cezariană și este perfect sănătos. El poartă numele de Aris Cristian.

„Mă bucur foarte mult că și băiatul și Raluca sunt sănătoși, am vrut să fie totul bine, să ne bucurăm noi între noi, mai ales că s-a născut și de sărbători. Îl cheamă Aris Cristian, am pus și Cristian după mine. Raluca e super ok, e foarte bine, mă bucur că nu a avut probleme cu sarcina, totul a decurs normal, parcă a și trecut timpul foarte repede. A născut prin cezariană, am fi vrut noi natural, dar na, dacă așa a vrut Dumnezeu”, a mai spus fostul fotbalist.”

Când va avea loc botezul băiețelului lui Pulhac?

Pulhac a dezvălui că botezul va avea loc la sfârșitul lunii februarie.

”Probabil va fi luna asta sau luna viitoare, dar cred că luna aceasta pe final. Nu ne-am gândit deocamdată cum va fi petrecerea, suntem acum sub influența copilului, ne-am dorit mult, ne bucurăm de el, nu prea am stat de organizare, plus că au fost și sărbătorile, dar astea se vor rezolva, nu e un impediment pentru noi”, a mai declarats Cristi Pulhac.

Citeste si...  „Mă simțeam foarte obosit și aveam o formă de saturație…”. De ce s-a mutat, de fapt, CRBL în Spania

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi