Cristi Pulhac, fericit că este tată de băiat! „Majoritatea fotbaliștilor, cam 80%, fac fete!”

Cristi Pulhac este foarte fericit că a devenit tătic! Soția lui, Raluca, a născut pe 10 decembrie. Pentru a nu pune presiune pe ea, el a ținut atât sarcina, cât și fericitul eveniment al nașterii, departe de ochii presei! Raluca și-a putut continua postările de pe rețelele sociale până în ultimele două luni ale sarcinii, când burtica de graviduță a devenit vizibilă.
Cristi Pulhac susține că 80% dintre fotbaliști au fete!
Fotbalistul se mândrește că are un băiețel, pentru că, susține el, majoritatea fotbaliștilor sunt tați de fete!
Reporter: Pentru tine, ca bărbat, fiind și fost sportiv, îmi dau seama că e o binecuvântare să fie băiețel. Îți doreai băiețel, nu?
Cristian Pulhac: Amândoi ne doream băiețel, dar dacă venea fetiță îți dai seama că nu era nicio problemă, eram super fericiți. Noi ne-am dorit un copil și cum o fi vrut Dumnezeu, dar s-a legat totul că amândoi ne-am dorit băiețel. Am avut puține emoții, pentru că majoritatea fotbaliștilor, cam 80% din ei fac fete. Îmi doream și o fetiță, dar ne doream băiat.
Sarcina Ralucăi, ușor de ascuns!
Reporter: Care a fost cea mai dificilă parte în ascunderea sarcinii, mai ales că toată lumea a crezut prima dată că e glumă, la postarea Ralucăi?!
Cristian Pulhac: Burtica se putea vedea în ultimele două luni. Venind Sărbătorile, toată lumea se pregătește, mai mult stă pe acasă, nu a fost ca și cum ar fi vară. N-a fost greu, dar noi am dorit să fim mai intimi, să meargă totul OK. Mi-am dorit ca amândoi să fie sănătoși, să trăim emoțiile, apoi să facem și anunțul.
Reporter: A fost și vreo superstiție la mijloc?
Cristian Pulhac: Da, e și un fel de superstiție și ne-am gândit noi că așa e mai bine.
Reporter: Dar Raluca a avut pofte în timpul sarcinii?
Cristian Pulhac: Nu, chiar vorbeam cu ea și o întrebam, dar e doar ceva psihologic. Astea sunt băbești în general, dacă ești însărcinată, să ai pofte. Am avut viața la fel de normală, poate cu mici diferențe de stări. A fost în prima parte a sarcinii puțin mai obosită, în primele două trei luni.

Citeste si...  Veste foarte tristă despre Victor Rebengiuc! Ce se întâmplă cu marele actor al României

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi