Cristi Pulhac, fericit că este tată de băiat! „Majoritatea fotbaliștilor, cam 80%, fac fete!”

Cristi Pulhac este foarte fericit că a devenit tătic! Soția lui, Raluca, a născut pe 10 decembrie. Pentru a nu pune presiune pe ea, el a ținut atât sarcina, cât și fericitul eveniment al nașterii, departe de ochii presei! Raluca și-a putut continua postările de pe rețelele sociale până în ultimele două luni ale sarcinii, când burtica de graviduță a devenit vizibilă.
Cristi Pulhac susține că 80% dintre fotbaliști au fete!
Fotbalistul se mândrește că are un băiețel, pentru că, susține el, majoritatea fotbaliștilor sunt tați de fete!
Reporter: Pentru tine, ca bărbat, fiind și fost sportiv, îmi dau seama că e o binecuvântare să fie băiețel. Îți doreai băiețel, nu?
Cristian Pulhac: Amândoi ne doream băiețel, dar dacă venea fetiță îți dai seama că nu era nicio problemă, eram super fericiți. Noi ne-am dorit un copil și cum o fi vrut Dumnezeu, dar s-a legat totul că amândoi ne-am dorit băiețel. Am avut puține emoții, pentru că majoritatea fotbaliștilor, cam 80% din ei fac fete. Îmi doream și o fetiță, dar ne doream băiat.
Sarcina Ralucăi, ușor de ascuns!
Reporter: Care a fost cea mai dificilă parte în ascunderea sarcinii, mai ales că toată lumea a crezut prima dată că e glumă, la postarea Ralucăi?!
Cristian Pulhac: Burtica se putea vedea în ultimele două luni. Venind Sărbătorile, toată lumea se pregătește, mai mult stă pe acasă, nu a fost ca și cum ar fi vară. N-a fost greu, dar noi am dorit să fim mai intimi, să meargă totul OK. Mi-am dorit ca amândoi să fie sănătoși, să trăim emoțiile, apoi să facem și anunțul.
Reporter: A fost și vreo superstiție la mijloc?
Cristian Pulhac: Da, e și un fel de superstiție și ne-am gândit noi că așa e mai bine.
Reporter: Dar Raluca a avut pofte în timpul sarcinii?
Cristian Pulhac: Nu, chiar vorbeam cu ea și o întrebam, dar e doar ceva psihologic. Astea sunt băbești în general, dacă ești însărcinată, să ai pofte. Am avut viața la fel de normală, poate cu mici diferențe de stări. A fost în prima parte a sarcinii puțin mai obosită, în primele două trei luni.

Citeste si...  Boala pe care Mihai Bendeac o duce pe picioare. Actorul suferă zi de zi

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi