Cristian Boureanu, reacție halucinantă față de fiica lui! „La ora 11 telefonul se predă. Nu-ți convine, marș, mută-te la mă-ta!”

Fostul politician Cristian Boureanu i s-a adresat fiicei lui limbaj total nepotrivit și vulgar! Fără nicio reținere, Boureanu urlă și înjură la fiecare trei cuvinte, ignorând cu desăvârșire faptul că fiica sa era prezentă și că îi dădea un exemplu groaznic de comportament.
De la ce a pornit totul?
Pentru că fata s-a întors din club la o oră târzie, Cristian Boureanu a început să o facă pachet! „La ora 11 telefonul se predă. Nu-ți convine, marș, mută-te la mă-ta. Fă-ți bagajul şi cară-te”, urlă Cristian Boureanu într-o discuție cu fiica lui, al cărei comportament pare să-l fi exasperat.
Nici fosta soție nu a scăpat de nervii lui!
”Voi sunteți ok, nervii mei sunt praf…Nu mai vreau să văd pe nimeni din familia ta la mine în casă decât când vrea p…a mea”, strigă Boureanu, ajuns la capătul răbdării. Evident, vizată este și prima sa soție, Irina Boureanu, mama Ioanei. Despre ea, omul nu are deloc cuvinte de laude. ”Ia du-te cu mă-ta și fiți voi ocupate… Poate te înscrie vreun prieten de-al lui mă-ta la școala de curve. Dar nu-i nevoie, că te poți înscrie și singură. Te înscrie vreun coleg. Umbli cu hoaște bătrâne ca mă-ta….o să ții minte, o să fii traumatizată toată viața. Asta e, mânca-ți-aș, să fii”, a răbufnit Boureanu.

Citeste si...  România – lideră europeană la ritmul de dezvoltare al lanţurilor de cafenele

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi