Cristina Cioran i-a dat a doua șansă lui Alex Dobrescu? „Da, într-adevăr, el mi-a făcut cadou un inel”

După un scandal uriaș cu fostul partener, Cristina Cioran a declarat că Alex Dobrescu a încercat să se împace cu ea și că i-a oferit cadouri. Vedeta a recunoscut că acesta își iubește fetița și că s-a gândit la a doua șansăCristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit cu scandal în urmă cu doar câteva luni. După ce a fost văzut cu mai multe femei, acesta a încercat să o împace pe vedetă și i-a cumpărat cadouri. El a scos-o și într-un club de fițe din Capitală și a fost alături de ea până dimineață.Cu toate astea, Cristina Cioran a declarat că nu mai vrea să se împace cu Alex Dobrescu, chiar dacă își iubește fetița și chiar dacă a încercat să o surprindă cu mici cadouri. „Ce să spun? Da, mă gândesc că-și iubește copilul că ar fi culmea să nu-l iubească. În legătură cu mine, nu se poate nimic, adică s-a terminat și aia e”, a mărturisit vedeta.Cristina Cioran a mai povestit că a încercat să se împace cu tatăl fetiței ei, dar că acesta a picat testul. Vedeta a spus că a primit și un inel de la Alex Dobrescu, dar că nu a fost suficient pentru a îl ierta.„Da, într-adevăr, el mi-a făcut cadou un inel. În legătură cu relația aceasta, nu, ea nu se poate reface, odată ce s-au stricat niște lucruri. M-am gândit să-i mai dau o șansă, doar că a picat testul. Am încercat să avem o relație civilizată și prietenoasă de dragul fetiței, nu o relație între noi doi, o relație normală”, a mai adăugat ea pentru Spynews.Cristina Cioran și Alex Dobrescu, relație cu năbădăi
Vedeta a mai recunoscut că a fost mult prea îngăduitoare și că nu s-a despărțit de iubitul ei de la prima ceartă. Aceasta a povestit că au existat mai multe momente neplăcute, dar că a preferat să nu se gândească la ele.„Totul era în regulă și dintr-o dată ceva s-a întâmplat, ceva s-a schimbat, ceva s-a deteriorat, ceva a plesnit. Despărțirea asta nu a fost anunțată, ci pur și simplu au fost niște semne că lucrurile nu mai merg bine și la revedere. Deja mergeau din rău în mai rău, ca un cancer galopant, ca o tumoare malignă, care stătea să pocnească.Mi-a fost greu să iau o decizie, să fiu categorică. Eu am încercat tot ce este omenește posibil și mi-am dat seama că n-are sens să mai încerc, că lucrurile nu se vor repara. Poate că mi-am dat seama prea târziu, poate că trebuia de la primele semne să zic stop, dar eu sunt foarte îngăduitoare, tolerantă, răbdătoare”, a declarat Cristina Cioran, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si...  Ce diferență de vârstă este între Ștefan Bănică și soția lui, Lavinia Pîrva: „Relația noastră se bazează pe încredere, libertate și multă iubire”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi