Cum a reușit Cove să rămână director al Teatrului „Ion Creangă” pentru încă patru ani?

Cove, pe numele său real Petre Gabriel Coveșeanu, este director al Teatrul „Ion Creangă” încă din 2018. El a dat examenul de evaluare, și a reușit să îl extindă cu patru ani, după ce a luat o notă mare!

Cove a trecut cu brio examenul de evaluare

Deși a recunoscut că a avut emoții, Cove a reușit să treacă examenul cu brio!
„Mai am ceva de așteptat, până la oficializarea lucrurilor, dar cred că sunt pe drumul cel bun. Spun asta fiindcă am trecut cu brio examenul de evaluare. Când spun brio, spun o notă mare, mai exact 9,46. Iar nota obținută îmi permite să mă gândesc la pasul următor, care va fi legat de formularea unui nou proiect de management pentru următorii patru ani”.
Acum patru ani a luat o medie mai slabă 9,17 (9,08 în prima etapă și 9,25, în cea de a doua).

Cove joacă în piesa „Bucătarii” rolul unui polițist

Pe lângă proiectele de la Prima și funcția de director, Cove și-a făcut timp să joace și teatru! El a revenit pe scenă după mai mulți ani, jucând rolul unui polițist în piesa „Bucătarii”. Aceasta se joacă pe scena Teatrului Elisabeta din Capitală. Îi are drept colegi pe Ion Ionuț Ciocia, care îl joacă pe Brânzoi în  „Las Fierbinți” și pe Mirela Stoian, care a jucat-o pe Lila în Leana și Costel.

„Am decis cu bucurie să fac pasul acesta, al revenirii, fiindcă am simțit că acum e momentul. Până acum nu am avut timpul necesar pregătirii unui asemenea rol. Poate din stagiunea viitoare voi face un pas similar și pe scena teatrului pe care-l conduc, acolo unde am preferat să-mi las mai degrabă colegii să joace”, a mai spus Cove.

Citeste si...  Ce pensie are Horia Moculescu. Viața compozitorului s-a schimbat. „Am mai pățit niște lucruri neplăcute”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi