Cum arată Anna Lesko fără machiaj și filtre. Fotografii necenzurate cu fosta iubită a lui Irinel Columbeanu

Anna Lesko și-a uimit fanii cu ultimele fotografii postate pe rețelele de socializare, dar artista nu se pregătește mereu la fel de minuțios și când trebuie să iasă din casă. Cântăreața a fost surprinsă când lua masa cu una dintre prietenele sale.Anna Lesko a postat recent pe Instagram mai multe fotografii care i-au scos formele în evidență. Artista a primit o mulțime de aprecieri și complimente pentru condiția fizică pe care o are, dar se pare că ea nu se pregătește la fel de mult și când trebuie să meargă în oraș. Cântăreața a fost surprinsă când lua prânzul la un restaurant alături de o prietenă.Cele două au vorbit timp de zeci de minute și se pare că Anna Lesko îi povestea anumite lucruri care delicate din viața ei. Artista a făcut tot felul de grimase, a gesticulat de mai multe ore în timp ce se aflau la masă, se enerva, dar de fiecare dată când ospătarul venea să o întrebe dacă mai dorește ceva, aceasta se calma repede.Cum s-a pregătit Anna Lesko pentru ieșirea în oraș
Cele două prietene au ieșit după câteva zeci de minute din restaurant și s-au îndreptat spre mașina care le aștepta. Acesta a fost ocazia în care s-a putut observa cât de mult s-a pregătit artista pentru întâlnirea cu prietena sa. Fosta iubită a lui Irinel Columbeanu a purtat o pereche de pantofi sport colorați. Cântăreața a ales să se îmbrace cu o geacă supradimensionată de iarnă, un model din ce în ce mai popular în ultima perioadă.Anna Lesko a dezvăluit, în urmă cu mai mult timp, cum reușește să se mențină în formă. Ea explicat că a renunțat să mai mănânce pâine în urmă cu mai mulți ani. „Mănânc aproape orice, dar încerc să nu amestec. Mănânc tot ce e verde: broccoli, sparanghel, fenicul. Mănânc foarte multe chestii bogate în toate cele și multe ciorbe. Mai puțin prăjeală și foarte mult pește. Acesta nu se numește regim, e un mod de viață sănătos. Dulciurile nu prea-mi plac și ăsta cred ca este un plus pentru mine. Mănânc și fasole verde, mazăre, năut, linte.”, a explicat artista, potrivit Mediaflux.

Citeste si...  În loc să spargă banii pe copii, Delia i-a băgat într-o vilă de un milion de euro! Ce și-a făcut la față?

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi