Cum arată și ce face fiica lui Marius Tucă? A luat un premiu la Roma!

V-ați întrebat vreodată ce a reușit Marius Tucă să crească? Cunoscutul moderator politic de la Antena 1, de la sfârșitul anilor 90, vorbește foarte rar de fiica lui, Daria Ana, care a părăsit România, construindu-și o carieră tocmai la Londra! Marius Tucă a spus despre ea că e foarte mândru, și că e „poemul perfect”.
Invitat la podcastul „Fain & Simplu’, găzduit de Mihai Morar, Marius Tucă a vorbit și despre fiica lui, Daria Ana, care a împlinit pe 29 iulie 24 de ani. Tatăl și fiica au o relație foarte bună, chiar dacă Marius Tucă spune că a apărut mai târziu în viața ei, când Daria spunea deja „mama”.
Mariu Tucă, mândru de Daria!
Pentru a arăta cât de mult ține la ea, Marius Tucă i-a dedicat un poem, chiar de ziua ei!
„La mulți ani, Daria! 29 iulie 1998
Aşa s-a născut şi lumea,
Cu zâmbetul pe buze, senină
Scăldată în ea şi în lumină,
Ca-n ziua aceea a ta
Desprinsă din calendarul vieţii
Şi ruptă din Rai şi Univers
Învelită în scutece de abur,
Aburul unei dimineţi de vară,
Iar tu erai atât de frmoasă
Leoaică născută din coama lumii
Muşcând din aer şi din sânul mamei
Lapte din comete, din lumina lunii.
Marius Tucă’, i-a dedicat Marius Tucă fiicei sale
În ce domeniu lucrează Daria?
Ea nu s-a depărtat prea mult de domeniul tatălui ei, domeniul în care a făcut facultatea fiind unul legat tot de ecrane.
„Tocmai a absolvit facultatea, o facultate importantă. A făcut Regie-Film, a avut un film de absolvire pe care l-a trimis și a luat un premiu la un festival la Roma, un film de comedie. Are drumul ei. Eu mă gândesc la ea în permanență.
Este o relație pe care am construit-o din prima zi, din prima zi în care ne-am cunoscut. Pentru că am apărut puțin mai târziu în viața ei, când ea spunea deja „mamă’ și eu nu știam că spune pentru că programul era de așa natură.
Și de atunci vorbim aproape în fiecare zi, ne sfătuim. E acolo. Am dus-o în lumea asta a mea, în teatru, fac un festival de teatru, în lumea muzicii, fac un festival de muzică în Vama Veche și tocmai mă străduiesc să fac ediția a 15-a și tot ce înseamnă artă.
Cred că am crescut-o frumos și atunci e mult mai simplu să am o relație cu ea atât de frumoasă.” a declarat Marius Tucă.
Îl ajută cu podcasturile!
„Înainte mă gândeam cu groază că o să plece. Acum, nu. Lucrurile vin de la sine. Daria s-a întors acum să filmeze aceste podcasturi, podcasturi marca Marius Tucă. O să fie în curând. Am filmat și o să vedeți despre ce e vorba. E ceva cu totul special, am muncit foarte tare. (…)
Daria e lângă mine. Filmează împreună cu prietenul ei Alec aceste podcasturi. Toată producția o fac ei. Filmează, montează, editează și așa mai departe și e cu mine acum în perioada asta, dar ea stă la Londra. Se întoarce acolo.
Mi-ar plăcea, nu pot să mint, să vină într-o zi în România, dar ea face film și caută un job acolo. Va începe să lucreze acolo. Deocamdată e la Londra. Are drumul ei și o susțin în tot ceea ce face, chiar dacă uneori se poate să greșească’, a declarat Marius Tucă.

Citeste si...  Prima dragoste a Regelui Charles nu a fost Camilla și nici Diana. Femeia care a refuzat să devină Regină. Foto

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi