Cum îi ia Delia Matache apărarea lui Radu Siffredi, iubitul surorii ei, Oana: „O societate care consideră greșit faptul că unii bărbați își fac unghiile..”

Delia Matache îi ia apărarea iubitului Oanei, Radu Siffredi! Artista a ținut să-l apere pe partenerul de viață al surorii sale, după ce acesta a fost criticat pentru că ar avea unghiile negre. În urma speculațiilor apărute în presă că cele două surori ar avea neînțelegeri, Delia a venit cu declarații care arată că totul este bine în familia Matache.
Delia Matache consideră că e ok ca bărbații să-și facă unghiile cu ojă!
Despre relația Oanei Matache cu Siffredi, Delia a spus că nu vrea să vorbească în numele nimănui și nici nu dorește să se pronunțe în vreun fel. Cu toate acestea, postările ei de pe rețelele de socializare par să arate că susține partenerul surorii sale. Delia a repostat un citat celebru al Faridei Devi, o actriță indiană, care sună astfel: „O societate care consideră greșit faptul că unii bărbați își fac unghiile, se machiază, sau poartă rochii, doar pentru ca aceste lucruri sunt destinate sexului feminin, e o societate care desconsideră femeile.”, este mesajul repostat de artistă pe Instagram.
Artistă a publicat, de asemenea, mai multe fotografii cu personalități internaționale precum Harry Styles și Johnny Depp, care își fac unghiile. Aceste postări au venit la scurt timp după ce Siffredi a fost criticat pentru aspectul unghiilor sale. În ceea ce privește întrebarea despre relația dintre Oana Matache și Radu Siffredi, Delia a spus că toată lumea este bine și a menționat că „să fie pace, să fie liniște, să fie calmitate, să fie dragoste în lume.”
De-a lungul timpului, Delia Matache a preferat să fie discretă atunci când vine vorba de viața personală, atât a ei, cât și a celor dragi. Cu toate acestea, artistă a arătat că este alături de familia sa și că vrea să vadă doar armonie și iubire în jurul ei.
Prima reacție a Oanei Matache, după ce mama ei a postat un video cu Radu Siffredi în timp ce îi înjura copiii!
”Mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol sub orice formă. Înafară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră. Acest înveliș de ”catastrofă” pus în jurul acțiunilor efectuate de mine deja devine obositor și tulburător atât pentru mine, cât și pentru copiii și persoanele implicate în viața mea.(…) Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat, și nu consifer că s-ar fi ajuns la această stare de hate general, dacă nu ar fi învelit personajul partenerului meu într-o imagine problematică fără nici o dovadă sau fără a-l cunoaște personal măcar.”, a fost o parte a mesajul transmis de Oana Matache pe Instagram.

Citeste si...  Războiul Bălan – Burcea. Cântăreața lansează noi acuzații

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi