Cum se menține Ruby în formă și ce consumă zi de zi, deși îi face rău: ”Am pielea uscată din cauza asta. Spre rușinea mea, eu…”

Cum se menține Ruby în formă și ce consumă zi de zi, deși îi face rău. Cu toții știm faptul că dintotdeauna, frumoasa artistă s-a bucurat de o siluetă demnă de invidiat. De-a lungul timpului, fanii s-au arătat cu adevărat intersați de cum arată programul ei alimentar, cât și ce diete ține. Ei bine, de data aceasta, cântăreața nu a mai ezitat și a dezvăluit în fața tuturor ce face pentru a arăta atât de bine!Ruby se bucură de o frumusețe aparte și mereu a fost una dintre artistele nonconformiste. Își afișează fără a ține cont de gura lumii trupul în fel și fel de ținute sexy, iar marea ei comunitate și fanii nu pot să nu observe cât de bine arată. Ce-i drept, se bucură de siluetă la care multe femei doar visează. Cu forme voluptoase, fără celulită și kilograme în plus, frumoasa cântăreață nu are cum să nu atragă toate privirile.Ruby a dezvăluit că nu-i este deloc greu să se mențină în formă. Bineînțeles, gena fiind cea care-i oferă o libertate destul de mare privind mâncărurile nesănătoase și mesele neregulate. Frumoasa artistă a recunoscut că nu are un program alimentar și nici nu ține diete. Ba mai mult decât acum, consumă zilnic un aliment care nu-i face deloc bine, ci din contră, a sesizat efecte negative pe urma sa.Cum se menține Ruby în formă și ce consumă zi de zi, deși îi face răuVârsta este cu sigurață doar un număr pentru Ruby. La cei 33 de ani pe care-i are, artista poate fi comparată cu lejeritate cu o adolescentă. Arată bine din toate punctele de vedere, însă cu toate astea fanii ‘au taxat-o’. Mulți au spus că a slăbit prea mult, însă artista a ținut să precizeze că nu a făcut nimic pentru a pierde din kilograme. Nu ține diete, nu are un program alimentar, ci doar face mult sport, fiind pasiunea ei.„Merg la sală. Mănânc ce am chef, când am chef. Sunt foarte pofticioasă. Se consumă foarte mult pentru că eu când trebuie să fac ceva mă stresez foarte tare și cred acolo se duc kilogramele. Stresul topește grăsimea, dar și un regim echilibrat, ceea ce eu nu am, și mersul la sală care este foarte sănătos.’, a mărturisit Ruby, pentru Antena Stars, potrivit Spynews.Ruby: ‘Beau numai suc, spre rușinea mea’
Fiindcă tot s-a adus în discuție cum reușește să se mențină în formă, Ruby nu a putut să nu recunoască că nu este deloc un model pentru cei ce vor să piardă din kilograme. Artista a înlocuit de mult timp apa cu sucul. Deși știe că nu este deloc sănătos, iar efectelesunt vizibile pe pielea ei, a explicat că nu poate să renunța la sucuri nici măcar atunci când se trezește în miez de noapte.„Sportul ne nobilează, fără mâncare, fără suc care este licoarea mea preferată. Beau numai suc, spre rușinea mea. Am pielea uscată din cauza asta și poate de aia sunt și așa slabă. Nu beau apă absolut deloc, nici noaptea, dacă mi se face sete deschid o cutie de suc și o beau’, a adăugat artista.De ce nu se căsătorește RubyRuby trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani alături de Robert. Cei doi se iubesc cu foc, așa cum chiar artista a declarat de câteva ori, însă cu toate astea, își țin relația destul de ascunsă de ochii publicului. Îndrăgita artistă nu deschide prea des subiecte despre latura sentimentală, însă de fiecare dată a explicat că se laudă că a avut doar două relații până la vârsta aceasta. Totuși, întrebarea care stă pe buzele tuturor este de ce nu se căsătorește cu alesul inimii, alături de care trăiește de mai mult timp.„Sunt foarte bine, îndrăgostită de viață, de dragoste, în general. Sunt foarte bine, sunt la fel cum mă știți. Sunt foarte stabilă. Nu pot să mă laud cu multe relații în viața mea. Am avut doar două și cu asta mă laud, că am avut doar două relații și știu că în vremurile noastre este destul de rar. Mi se tot pune întrebarea aceasta, dar nu am planuri în viitorul apropiat. Habar n-am. Într-o rochie albă e posibil să mă vezi și săptămâna viitoare, dar asta nu înseamnă că o să mă mai mărit o dată. Sunt deja căsătorită, măritată cu muzica. Pot să mă îmbrac în orice rochie în situația aceasta.Încerc să mă gândesc dacă în copilărie am avut visul acesta, gândul acesta. Și, nu. Eu sunt în generația de fete independente, puternice. Fiecare cu visele lui. Eu îmi doresc, momentan, să muncesc, să mă concentrez pe cariera mea, pe ce știu că las în urmă și rămâne în infinit. Și asta, pe mine, mă bucură foarte tare. Nu mă gândesc la căsătorie și la acte pentru că m-ar constrânge să mă maturizez deodată. Am tot spus asta, deja mă repet. Eu sunt încă un copil’, a declarat Ruby, în urmă cu mai mult timp.

Citeste si...  Eugenia Șerban, o adevărată luptătoare! A trecut peste două forme de cancer!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi