Dan Bittman se confruntă cu probleme de sănătate: „Sunt în pauză”. Care este starea artistului în acest moment

Dan Bittman este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Solistul trupei Holograf se confruntă din nou cu probleme medicale vocale, motiv pentru care a decis să ia o pauză.Cu toate astea, formația va cânta la Sala Palatului, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, iar artistul spre să își revină cât mai repede.Dan Bittman, probleme de sănătateDan Bittman a suferit în urmă cu câțiva ani o operație pe carotidă, efectuată într-o clinică din Viena. Ulterior, artistul a avut probleme cu vocea, iar la un moment dat le-a spus colegilor de trupă să găsească alt solist.În schimb, artistul a avut parte de o minune, iar salvare a venit din partea unui medic care i-a recomandat o pastilă care a fost foarte eficientă. Așadar, Bittman a revenit pe scenă alături de colegii săi de trupă. Acum, artistul speră să se recupereze cât mai repede.Bittman se pregătește pentru un spectacol la Sala Palatului
Dan Bittman și trupa sa Holograf se pregătesc pentru un spectacol care va avea loc la Sala Palatului, pe 14 februarie. Cu toate astea, artistul are probleme cu vocea și este în pauză vocală.Cântărețul are mare grijă, deoarece în trecut a trecut printr-o perioadă dificilă și a fost la un pas să renunțe la cariera de artist. „Am probleme cu vocea. Sunt în pauză vocală”, a declarat Dan Bittman, potrivit Viva!.

Citeste si...  Misha, reacție după ce Connect-R a spus că a înșelat-o și că o lasă pe ea să își refacă viața prima, după divorț: „Va avea de așteptat mult și bine, dacă el…”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi