Dan Negru a refuzat o ofertă de 24.000 de euro. Prezentatorul TV nu va face niciodată asta pentru bani

Dan Negru este un cunoscut prezentator TV, ce face furori la fiecare emisiune pe care o prezintă. Imaginea lui este asociată doar cu emisiuni de cultură, semn că are niște principii bine stabilite. Asta l-a făcut să și refuze o ofertă de 24.000 de euro.Celebrului prezentator TV i s-a propus în repetate rânduri să facă publicitate pentru companii extrem de cunoscute, însă a refuzat de fiecare dată, menționând că meseria lui este alta. Ultima ofertă a venit din partea jocurilor de noroc, însă Dan Negru nici nu a vrut să audă.Dan Negru refuză să facă publicitate Dan Negru a dezvăluit că mai demult a fost contactat de două mari companii care au plecat din țară după Revoluție. Deși banii erau mulți, nu asta contează pentru el. „Să știi că erau două companii mari, cunoscute, și era abia la început. Mi-au propus, dar nici nu am vrut să aud. Eu nu fac publicitate”, a spus acesta.A primit și o ofertă din partea jocurilor de noroc. Ar fi trebuit să apară pe panouri publicitare în patru orașe, timp de șase luni. Iar pentru asta ar fi încasat câte 4.000 de euro lunar, ceea ce înseamnă 24.000 de euro pe toată durata contractului, potrivit Cancan.A refuzat o oferă de 24.000 de euro din partea jocurilor de noroc
Și pe aceasta a refuzat-o, iar ulterior a lăsat un mesaj pe Facebook, în care condamnă publicitatea la aceste jocuri de noroc. El a dat exemplul mai multor țări din Europa care au interzis asta, menționând că doar la noi sunt interese mai mari în acest sens.„În toată țara, pe toate zidurile și pe toate ecranele e promovat îndemnul la noroc. Mi-au propus și mie să apar pe panouri publicitare și să promovez jocurile de noroc. Am refuzat! Degeaba proiectul „România Educată” dacă pe străzi e promovat norocul. Succesul în viață îl câștigi urcând pe scărDin 2021, Moldova a interzis orice fel de publicitate la jocuri de noroc, cazinouri sau pariuri sportive. În Anglia vedetele din showbiz nu au voie să promoveze jocurile de noroc. În Germania e interzisă publicitatea pariurilor sportive înaintea sau în timpul meciurilor.La noi totul e vândut norocului! Nu există nicio statistică oficială care să spună câți dependenți are România pentru că sunt interese mari să nu se afle asta. În locul afișelor uriașe care îndeamnă la săracia norocului aș pune vorba lui Caragiale: Norocul e prea puțin și lumea e prea multă!”, a scris Dan Negru.

Citeste si...  A venit timpul să ne luăm adio de la designerul de modă Stephan Pelger! Trupul artistului va fi incinerat! Unde va fi depusă urna?

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi