Dan Negru a vorbit despre cum actorul Nae Alexandru a supraviețuit cutremurului din 4 martie 1977, când avea numai patru luni

Dan negru  a vorbit despre tragedia seismului din Turcia le-a adus aminte românilor de cutremurul teribil de la 1977, ce a cauzat moartea a peste 1.500 de oameni. Dezastrul natural a durat în jur de 56 de secunde și a avut o magnitudine de 7,4 grade pe scara Richter.Celebrul om de Televiziune Dan Negu a povestit cum celebrul actor Nae Alexandru a fost cel mai tânăr supraviețuitor al cataclismului din 4 martie 1977.L-a salvat bunica„Cutremurele îmi aduc aminte de Nae Alexandru, prietenul meu, actor la Teatrul Tănase. Nae e miracolul! Avea 4 luni în 1977 când blocul în care locuia s-a prăbușit omorându-i familia! Salvatorii l-au găsit în brațele bunicii, moartă, care l-a protejat cu propriul corp și cu propria-i viață. Nae e miracolul vieții…” a povestit Dan Negru în cadrul unei postări pe Facebook.Actorului Nae Alexandru a supraviețuit cutremurului din 4 martie 1977 când era încă un bebeluș. În urma seismului clădirea în care familia sa locuia s-a părbușit, iar bunica sa l-a protejat cu propria viață.Salvatorii au descoperit bebelușul sub dărâmături în brațele bunicii sale care l-a protejat cu propriul corp pe cel care mai târziu a devenit actorul Nae Alexandru.

Citeste si...  Povestea Angelei Socol, de doar 32 de ani, care s-a măritat cu un italian de 81 de ani, pe care îl iubește din toată inima! „Mi-a luat casă cu două niveluri!”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi