Dan Șucu îl face hoț pe Marian Iancu! „A cumpărat Timișoara cu bani din escrocherii și inginerii financiare”

După ce Marian Iancu l-a acuzat pe Dan Șucu că își conduce clubul ca pe o corporația, co-proprietarul Rapidului a sărit la atac. amintind de faptul că Marian Iancu ar fi cumpărat și susținut Poli Timișoara din bani negri!
Dan Șucu: „Marian Iancu a cumpărat Politehnica Timișoara cu bani proveniți din escrocherii”
„Am vazut atacuri tot mai dese și mai agresive. Ultimul dintre ele din partea unui anume domn Marian Iancu, care ne explica plin de aplomb cum trebuie condus clubul, cum trebuie făcute investițiile si, de ce nu, cât de slabi sunt jucătorii noștri.
Da, este același domn Iancu care, la începutul anilor 2000, și-a cumpărat ca jucărie personală un club de fotbal, Politehnica Timișoara, din bani proveniți din escrocherii și inginerii financiare, normal, ilegale. În decursul următorilor ani, a finanțat clubul respectiv din banii contribuabililor onești, furați de la statul român. Cu aceste sume importante, clubul a crescut ca un balon de săpun. Fără logică economică, fără fundație, fără viitor.
Când balonul de săpun, logic, s-a spart, clubul a intrat în faliment, iar de atunci până acum, Timișoara a rămas fără echipă în Liga 1. Această persoană este exponentul unei perioade în care fotbalul devenise sinonim cu: aranjamente, blaturi, evaziune fiscală și valize cu bani plimbate dintr-o localitate în alta. Exact ceea ce speram cu toții să nu se mai întâmple vreodată în fotbal sau în oricare alt sport”, e o parte din comunicatul semnat de Șucu postat de pagina oficială de Facebook a Rapidului.
Dan Șucu nu îl primește pe Marian Iancu în acționariatul Rapidului!
Dan Șucu i-a liniștit pe fanii care au crezut că Marian Iancu va veni și le va lua clubul!
„Va scriu dumneavostră (n.r. – fanilor) acum despre această persoană, nu pentru că aș avea dorința de a intra într-un schimb de contre, ci pentru că acest om a început chiar să se autopropună acționar și investitor la Rapid. Vreau să vă asigur pe dumneavoastră, fanii, susținătorii clubului, că niciodată persoane cu asemenea antecedente penale și cu un asemenea comportament nu se vor apropia de acționariatul clubului Rapid.
Iar jucătorii noștri vor intra întotdeanuna în teren cu gândul de a învinge și de a-și apăra corect șansele pâna la ultima picătură de energie”, a încheiat Dan Șucu în comunicat.

Citeste si...  Andreea Bălan și Jador s-au sărutat? Au fost surprinși în ipostaze tandre de paparazzi, în mașină, în toiul nopții

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi