Dana Rogoz, geloasă că Lia îl vrea doar pe Radu!

Dana Rogoz, cunoscută pentru perioada în care a făcut parte din Abracadabra, cunoaște o poveste de dragoste de lungă durată alături de soțul ei. Cu o relație lungă de 18 ani, Dana Rogos și-a uimit fanii de pe pagina personală de Instagram cu un amănunt mai neobișnuit!
Dana Rogoz dă totul din casă!

„Râdem la aceleași glume, alegem fix aceeași canapea dintr-un catalog cu sute de obiecte, ne topim amândoi când ne îmbrățișează copiii și continuăm, chiar și după mai bine de 18 ani de relație, să ne facem planuri împreună, să visăm la un alt film al nostru sau la o călătorie cu rulota la capătul lumii. El e.”, a scris Dana Rogoz despre Radu.
Dana Rogoz, geloasă pe fiica ei!

Vedeta a povestit fanilor că fiica sa, Lia, preferă să petreacă o mare parte din timp doar cu tatăl ei.

„Trebuie să vă mărturisesc ceva. Lia trece prin etapa în care, în cea mai mare parte a timpului, îl vrea DOAR pe Radu. Și mă doare, jur. A început să dea primele semne acum vreun an, imediat după ce nu am mai alăptat-o, iar Radu a început să o adoarmă mai des, în locul meu.”, a susținut Dana Rogoz pe pagina personală de Instagram.

Citeste si...  Anamaria Prodan a pus mâna imediat pe Flavius Nedelea, la doar o zi după ce acesta s-a despărțit de Iulia Sălăgean!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi